Ексклюзиви
пʼятниця, 03 грудня 2010 16:44

У Бреда Пітта вкрали фотоапарат з дуже особистими знімками

У Бреда Пітта вкрали фотоапарат з дуже особистими знімками

Неприємний інцидент стався днями в сімействі Бреда Пітта і Анджеліни Джолі. Днями у актора вкрали цифровий фотоапарат вартістю 22 тисячі доларів. Проте зірку більше турбує не цінність пристрою, а знімки досить особистого характеру, що є на карті пам'яті.

Зірки серйозно переживають, що близько тисячі сімейних і не зовсім сімейних фото можуть стати надбанням громадськості. Причому звістка про зникнення фотоапарату засмутила не тільки Бреда і Анджеліну, але і колишню дружину актора Дженніфер Еністон.

Як заявило джерело, близьке до голлівудської пари, зірка серіалу "Друзі" була сама не своя, коли дізналася, що фотоапарат її екс-чоловіка вкрали. І справа навіть не в тому, що камера може містити якісь інтимні або непристойні фото. Просто Еністон дуже переживає за те, аби в її особисте життя не лізли сторонні.

Нещодавно під час таємної зустрічі зі своєю екс-дружиною актор сфотографував Дженніфер на камеру крупним планом. Якщо Анджеліна виявить ці портрети, не виключено, що вибухне сімейний скандал, адже стосунки Бреда і Дженніфер стали хворою темою для нього і його нинішньої подруги життя. Якщо Анджеліна побачить знімки Еністон, зроблені її колишнім чоловіком, це напевно спровокує новий виток непримиренної ворожнечі між жінками.

Але Анджеліна Джолі хвилюється з приводу зниклої камери чоловіка не тільки через знімки Дженніфер. Вона теж не хоче, щоб її приватне життя стало надбанням громадськості. Адже за словами джерела, цим же фотоапаратом було зроблено декілька дуже особистих кадрів Анджеліни та їхніх з Бредом дітей.

"Бідна Анджеліна, Бред та всі їхні діти. Іноді мені здається, що їхнє життя просто жахливе, адже вони не можуть прокинутися вранці і вийти з будинку без цілого десанту фотографів. Коли ми знімалися з нею, я повною мірою відчув все це: ти вимушений весь час ховатися, а іноді і заговорити один з одним не можеш на людях, адже знаєш, що вас знімуть і почнуть трактувати це, як їм заманеться", - поскаржився нещодавно актор Джоні Депп, який цього року знімався разом з Джолі у фільмі "Турист".

Kleo.ru

Зараз ви читаєте новину «У Бреда Пітта вкрали фотоапарат з дуже особистими знімками». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути