середа, 16 листопада 2011 17:22

Пугачова і Галкін відсвяткували "рожеве весілля"

Пугачова і Галкін відсвяткували "рожеве весілля"

Алла Пугачова і Максим Галкін відзначили важливу дату у сімейному житті. Вони разом вже десять років.

Примадонна Алла Пугачова та її вірний Максим Галкін вирішили не влаштовувати гучних святкувань, а відзначити подію скромно, у сімейному колі і тільки з близькими друзями.

"Ювіляри" не афішували цю дату, а лише розмістили на офіційному сайті співачки повідомлення: "10 років спільного життя - це знаменна подія. Називається ця річниця "рожеве весілля". Відповідно до цього, символом ювілею є троянда. А вона завжди символізувала сильне почуття і пристрасть".

Далі зазначалося, що "за традицією в день рожевого весілля прийнято дарувати букети троянд, до святкового столу подавати смаженого птаха під рожевим соусом, а в келихи наливати виключно рожеве вино або шампанське". Також в новині повідомлялося, що "весь будинок Алли Пугачової та Максима Галкіна тоне в квітах".

Перші букети друзі почали надсилати ще у вівторок. З кожною годиною букетів стає все більше і більше. "Але розподіл квітів - це приємні клопоти", йдеться в замітці. А ввечері привітати Аллу і Максима прийдуть найближчі і вірні друзі, які не раз піднімуть келихи за найміцнішу пару країни.

Варто зазначити, що таким повідомленням Алла Пугачова і Максим Галкін спростували численні чутки про своє швидке розставання. Справа в тому, що останнім часом у пресі все частіше стала з'являтися інформація, що примадонна і Галкін хочуть розійтися.

Причиною розриву однієї з найміцніших пар російського шоу-бізнесу називають молодого виконавця Сергія Савіна. Нібито 26-річний виконавець заволодів серцем Алли Борисівни. Вони були не раз помічені на світських заходах, Пугачова оплатила дебютний кліп співака. І, кажуть, взагалі захопилася ним, ще коли він був учасником проекту "Фактор А", в якому примадонна була головою журі.

Зараз ви читаєте новину «Пугачова і Галкін відсвяткували "рожеве весілля"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути