пʼятниця, 08 жовтня 2010 08:49

"Мел Гібсон душив і бив мене" - екс-коханка актора

Оксана Григор'єва, колишня подруга зірки Голлівуду Мела Гібсона і мати його дочки, розповіла в інтерв'ю журналу People: вона боялася, що розгніваний коханець уб'є її під час скандалу, що став причиною їхнього розриву.

За словами Оксани, Гібсон душив і бив її, стверджуючи, що у нього є пістолет, і вона серйозно побоювалася за своє життя і життя їхньої восьмимісячної дочки.

Видання зазначає, що представники Гібсона відмовилися коментувати ці звинувачення.

В даний час департамент поліції графства Лос-Анджелес завершив розслідування справи про домашнє насильство і передав результати роботи в прокуратуру штату.

Нагадаємо, що в липні цього року, після оприлюднення записів його суперечки з Оксаною Григор'євою, Гібсон розпродав нерухомість в США і перебрався на батьківщину до Австралії.

За інформацією британської газети The Daily Mail, Гібсон вже продав маєток під Нью-Йорком за 24 млн доларів, тоді як в 2007 році цю нерухомість оцінювали в 39,5 млн. На продаж виставлений також маєток актора в Малібу, за якого він просить 17 млн доларів.

Як відзначає видання, на переїзд Гібсона умовила його колишня дружина Робін Мур, в шлюбі з якою актор прожив 28 років. За словами джерела, близько знайомого з сім'єю, вона прийшла в жах від нападок в місцевій пресі і брехні з боку Оксани Григор'євої і порадила акторові повернутися до Австралії, де той виріс.

NEWSru.co.il

Зараз ви читаєте новину «"Мел Гібсон душив і бив мене" - екс-коханка актора». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути