Ексклюзиви
вівторок, 17 серпня 2010 14:01

Мел Гібсон за кермом Maserati врізався в гірський схил

Мел Гібсон за кермом Maserati врізався в гірський схил

Відомий американський актор і режисер Мел Гібсон потрапив в автомобільну аварію, ніхто не постраждав, повідомляє агентство Ассошиейтед Прес з посиланням на каліфорнійську поліцію і прес-секретаря голлівудської зірки Алана Ніроба.

За даними місцевої дорожно-патрульної служби, інцидент стався в неділю в місті Малібу. Гібсон втратив керування автомобілем, і його Maserati 2008 року випуску врізався в гірський схил.

Прес-секретар актора Алан Ніроб в електронному листі, заявив, що актор в результаті аварії не постраждав. Автомобіль отримав сильні пошкодження, і його довелося евакуювати з місця події. Як повідомляється, у поліції немає підстави вважати, що причиною аварії могло стати вживання Гібсоном алкоголю.

Нагадаємо, в останні місяці Гібсон веде судову тяганину зі своєю колишньою російською подругою Оксаною Григор"євою з приводу прав на опікунство над їхньою спільною дитиною, котра народилася 20 листопада 2009 року і стала восьмою дитиною зірки Голлівуду. На початку липня поліція Лос-Анджелеса приступила до розслідування заяви Григор"євої про факт фізичного насильства Гібсона щодо неї. За словами окружного шерифа, факт фізичного насильства нібито трапився в січні в каліфорнійському будинку Гібсона в районі Малібу.

Гібсон - один з найуспішніших акторів і режисерів Голлівуду. У 1995 році його фільм "Хоробре серце", де він сам зіграв безстрашного предводителя шотландців Уільяма Уоллеса, удостоївся двох "Оскарів" - за кращу режисерську роботу і кращий фільм. Інші відомі кінороботи Гібсона - "Смертельна зброя", "Божевільний Макс", "Чого хочуть жінки", "Людина без обличчя", "Апокаліпсис" і стрічка "Пристрасті Христові", що викликала жваву релігійну полеміку.

РИА "Новости"

Зараз ви читаєте новину «Мел Гібсон за кермом Maserati врізався в гірський схил». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути