пʼятниця, 10 вересня 2010 11:00

Оксана Григор"єва вимагає у Мела Гібсона сплатити за її піар

Оксана Григор"єва вимагає у Мела Гібсона сплатити за її піар

Екс-кохана Мела Гібсона Оксана Григор"єва витратила тисячі доларів на піар-кампанію під час гучного судового розгляду. Тепер вона хоче, щоб всі витрати їй сплатив голлівудський актор.

За інформацією TMZ.com, зберегти репутацію і не ударити обличчям у грязь коштувало Оксані 84 тисячі доларів. Вона досі не сплатила послуги агентів і впевнена, що зробити це повинен не хто інший, як Гібсон.

Оксана повідомила, що найняла помічників, які підтримували її імідж, оскільки вважала, що без допомоги професіоналів їй не вистояти в спорі зі своїм колишнім коханим. Оскільки конфлікт почав Гібсон, то він і має все сплатити, вважає Григор"єва. Вона також стверджує, що не продавала в ЗМІ касети із записами, що порочать зірку.

Зараз адвокати Григор"євої та Гібсона вирішують питання про утримання їхньої дочки. Григор"єва вимагає від актора щомісячних виплат розміром 40 тисяч доларів.

Нагадаємо, що цього літа Оксана звинуватила батька своєї маленької дочки Люсії в домашньому насильство. Російська подружка Гібсона розповіла, що інцидент трапився в січні 2010 року. Згідно з цієї версії, актор ударив жінку, пошкодивши два передні зуби. Оксана підкріпила цей факт записами їхніх телефонних розмов з погрозами на її адресу і фотографіями з побоями на обличчі. Всі ці матеріали потрапили до рук журналістів.

У свою чергу, адвокати зірки Голлівуду повідомили, що вона просто вимагає у їхнього клієнта шість з половиною мільйонів доларів. Судова тяганина, яка продовжується вже не один місяць, довела Гібсона до психотерапевта, а громадськість вже "поховала" акторську кар"єру Мела.

Дни.ру

Зараз ви читаєте новину «Оксана Григор"єва вимагає у Мела Гібсона сплатити за її піар». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути