Ексклюзиви
пʼятниця, 02 липня 2010 11:17

Гібсон називав Григор"єву свинею в капелюсі, яку зґвалтує натовп нігерів (ФОТО)

 

Мел Гібсон, матюкаючись на свою колишню подругу і матір його восьмимісячної дитини Оксану Григор"єву, допустив расистські висловлювання, повідомляє інтернет-видання Radar Online.

У аудіозаписі, що потрапив в розпорядження видання, Гібсон обурений тим, як одягнена Григор"єва: "Ти мене ганьбиш. Ти виглядаєш як f***ing свиня в капелюсі, і якщо тебе зґвалтує натовп нігерів, сама будеш винна", - заявив актор.

Видання стверджує, що на записі під час лайки чутний крик їхньої дочки Лусії.

"Як ти смієш поводитися як сука, коли я так з біса добре з тобою поводився? Я готовий спалити вщент цей йо***ний будинок, але спочатку ти у мене відс***чиш", - кричить Гібсон.

"Подивися на себе, все в тобі... йо***на фальшивка. Ти майже вся - синтетична. Хто ти взагалі?" - цитує видання записаний скандал.

Коли Гібсон називає її сукою і повією, Оксана говорить: "Я не зробила нічого такого", - а Мел відповідає: "Робиш".

У записі, залишеному на автовідповідачі, Гібсон говорить: "Це моє останнє послання. Я міг би бути батьком. Чудово, йди на х**. Ти психанута п***а. Тому мене більше це не хвилює".

За словами джерела видання, Оксана сподівається, що цей запис вплине на суд.

"Вона зробила ці записи, щоб показати, хто такий насправді Гібсон і чому вона побоювалася за своє життя", - сказало джерело.

Нагадаємо, Мел Гібсон вже попадався на неполіткоректних випадах. У 2006 році під час арешту за водіння у п'яному стані він обматюкав поліцейських, намагався втекти і допустив антисемітські вигуки.

"Йо***ні євреї... Євреї винні у всіх війнах в світі. Ти єврей?!" - кричав актор помічникові шерифа. Жінку-сержанта він обізвав "солодкими цицьками".

Нагадаємо, тиждень тому стало відомо, що Оксана Григор"єва, колишня кохана скандально відомого американського актора і режисера Мела Гібсона, оформила в суді Лос-Анджелеса ордер "недоторканності" після того, як Мел побив її.

NEWSru.com

Зараз ви читаєте новину «Гібсон називав Григор"єву свинею в капелюсі, яку зґвалтує натовп нігерів (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути