середа, 12 травня 2010 13:40

Гібсон зраджував вагітній Григор'євій з продюсером порнофільмів

Гібсон зраджував вагітній Григор'євій з продюсером порнофільмів

Польська продюсер порнофільмів 26-річна Віолета Коваль заявила в інтерв'ю National Enquirer, що мала інтимний зв'язок з Мелом Гібсоном, коли він ще жив тепер уже з колишньою своєю подругою російською піаністкою Оксаною Григор'євою.

Тепер, коли Гібсон і Григор'єва офіційно розійшлись, з'ясовується, що зрада актора могла бути причиною їхньої сварки. Нагадаємо, що відразу після розриву Григор'єва заявила журналістам, що не може поки назвати його причину, але пообіцяла, що "всі про це дізнаються незабаром".

І ось тепер Коваль розповіла, що поки Оксана Григор'єва була вагітна, Гібсон завів роман на стороні - Віолета і Мел протягом трьох місяців регулярно зустрічалися в обох будинках актора в Малібу і в його офісі в Санта-Моніці. За цей час вони займалися сексом щонайменше вісім разів, зазначає ньюйоркська Daily News.

"Розрив Мела з Оксаною для мене зовсім не сюрприз, - заявила Віолета. - Очевидно, що він не може бути відданий лише одній жінці".

Адвокати Гібсона вже назвали зізнання Віолети абсурдною вигадкою. Але, відкидаючи всі звинувачення в бажанні зробити ім'я на скандалі, дівчина упевнено пройшла тест на поліграфі.

Втім, яка дійсна причина розставання Гібсона і Григор'євої, так досі і не зрозуміла.

Нагадаємо, що тиждень тому актор, котрий знову залишився один, дав зрозуміти, що усвідомив свої помилки і просився назад до колишньої дружини Робін Мур.

NEWSru.com

Зараз ви читаєте новину «Гібсон зраджував вагітній Григор'євій з продюсером порнофільмів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути