пʼятниця, 07 травня 2010 16:44

Екс-дружина не поспішає повертатися до Мела Гібсона

Екс-дружина не поспішає повертатися до Мела Гібсона

Знаменитий актор Мел Гібсон, після того, як розійшовся зі своєю коханою Оксаною Григор'євою, вирішив відновити свої стосунки з колишньою дружиною Робін.

Актор нібито вже приніс їй свої вибачення за зраду і робить все від нього залежне, щоб вона його пробачила.

Мел і Робін прожили в шлюбі близько 30 років, вона стала матір'ю його сімох дітей. Минулого року Гібсон залишив її заради молодої коханки - російської співачки Оксани Григор'євої, але, схоже, усвідомив, що зробив величезну помилку. Зараз актор жалкує про свій вчинок, який заподіяв багато болю екс-дружині. Але Робін не поспішає повертатися до Мела. Вона поки не готова почати все з початку.

Розлучення подружжя відбулося 1 квітня цього року. Але майнові суперечки Мела і Робін все ще продовжують вирішуватися. Статок актора, за оцінками західних видань, складає 300 мільйонів доларів, так що Робін є за що поборотись.

Нагадаємо, Мел Гібсон і Оксана Григор'єва розійшлися минулого місяця. Оксана Григор'єва зібрала свої речі, узяла 5-місячну дочку Люсію-Анну і переїхала з будинку в Малібу, де вони жили разом з Мелом, в центр Лос-Анджелеса. Близькі Оксани стверджують, що до її розставання з Мелом доклала руку колишня дружина зірки.

"Останній місяць у Оксани був страшно складний період. Вона дуже сильно схудла, просто висохла вся. Страшно переживала за все, що відбувається в її житті. Мела і Оксану розлучила в буквальному розумінні слова його колишня дружина Робін та її доросла дочка Ханна!" - сказали люди з близького оточення Гібсона та Григор'євої.

Дни.ру

Зараз ви читаєте новину «Екс-дружина не поспішає повертатися до Мела Гібсона». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути