Ексклюзиви
середа, 07 липня 2010 13:47

Мел Гібсон доматюкався до кінця своєї кар'єри

Мел Гібсон доматюкався до кінця своєї кар'єри

Скандал, що вибухнув між Мелом Гібсоном і його російською екс-подружкою Оксаною Григор"євою може привести до краху кар'єри голлівудського актора.

Після оприлюднення аудіозапису з образами Мела на адресу Григор"євої, Гібсону відмовили у фінансуванні всі найбільші американські студії. У Америці заговорили про кінець кар'єри знаменитого актора.

Найближчим проектом Гібсона мав стати фільм "Бобер", де він планував виступити в ролі актора і продюсера. У нього була готова вкластися компанія Summit Entertainment, що розбагатіла на "Сутінках".

На бюджеті ніхто економити не збирався - за різною інформацією, люди з Summit Entertainment готові були витратити суму від 80 до 100 мільйонів доларів. Серед акторського складу були такі зірки, як Х'ю Джекман, котрий претендував на головну роль, Антон Єльчин, сам Гібсон і Джоді Фостер. Остання окрім іншого ще і планувала стати режисером фільму.

Зйомки були призначені на серпень 2010 року, але вже точно відомо, що вони не відбудуться. Вчора більшість західних кіносайтів дали інформацію, що голлівудська студія відмовилася від проекту через расистські випади Гібсона. Решта кінокомпаній теж виявились не готові фінансувати проект.

"Гроші виділялися конкретно під чесне ім'я Мела, - заявило джерело в студії Summit Entertainment. - А тут ця історія з його образами почуттів чорношкірих американців. У Америці так не прийнято, через це люди втрачають репутацію в одну мить".

Нагадаємо, що серед іншого Мел сказав, що своїм зовнішнім виглядом вона привертає лише чорношкірих ґвалтівників.

У минулому Гібсона вже звинувачували в антисемітських випадах. У 2006 році актор при затриманні за керування автомобілем в стані алкогольного сп'яніння заявив, що "...єврєї винні у всіх світових війнах".

Комсомольська правда

Зараз ви читаєте новину «Мел Гібсон доматюкався до кінця своєї кар'єри». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути