вівторок, 20 липня 2010 17:18

Гібсон розпродає нерухомість і виїжджає за кордон

Гібсон розпродає нерухомість і виїжджає за кордон

Знаменитий голлівудський актор Мел Гібсон, у якого останнім часом почалися серйозні проблеми в США після оприлюднення скандальних записів його діалогів з колишньою подругою і матір"ю його восьмимісячної дочки Оксаною Григор"євою, продає за викидною ціною нерухомість в США і виїжджає на батьківщину до Австралії у супроводі екс-дружини Робін і деяких дітей, пише The Daily Mail.

Як стало відомо британській газеті, Гібсон вже продав маєток під Нью-Йорком Old Mill Farm за 24 млн доларів, тоді як в 2007 році цю нерухомість оцінювали в 39,5 млн. На продаж виставлений і особняк актора в Малібу - Lavender Hill Farm - за 17 млн доларів.

Як відзначає видання, на переїзд Гібсона умовила його колишня дружина Робін Мур, в шлюбі з якою актор прожив близько 30 років. За словами джерела, близько знайомого з сім'єю, вона вжахнулася від нападок в місцевій пресі і брехні з боку Григор"євої і порадила акторові повернутися до Австралії, де той виріс, виїхавши подалі від США, де Гібсон з минулого тижня активно судиться з росіянкою за спільну дитину, дочку Лусію.

"Голослівні ствердження Оксани об'єднали Мел і Робін, і цей переїзд - її ідея. Вона шокована і розгнівана брехнею цієї жінки, і семеро дітей підтримують її в цьому. Робін ніколи не бачила, щоб Гібсон так поводився. Вона запевнила його в думці, що йому слід забратися подалі від Голлівуду і знайти спокій на ранчо, а вона приїде до нього пізніше, прихопивши деяких дітей", - розповіло газеті джерело.

Між тим, друзі Григор"євої наполягають, що вона говорила правду і нічого окрім правди. Напередодні папараці відмітили поряд з її будинком знаменитого актора Тімоті Далтона, від якого у росіянки росте 12-річний син Олександр. Журналісти припустили, що колишній чоловік, з яким Григор"єва жила з 1995 по 2007 рік, вирішив відвідати екс-кохану в скрутну хвилину і надати їй підтримку.

Представники Гібсона поки не підтвердили інформацію про його переїзд із США.

Нагадаємо, Оксана Григор"єва стверджує, що 6 січня Гібсон накинувся на неї в той момент, коли вона тримала на руках їхню маленьку дочку, і ударив її, пошкодивши два передні зуби. Також Оксана запевняє, що восьмимісячній дівчинці Лусії теж дісталося: у неї залишився синець на підборідді, який екс-подруга Гібсона сфотографувала і обіцяла пред'явити знімки департаменту поліції Лос-Анджелеса.

NEWSru.com

Зараз ви читаєте новину «Гібсон розпродає нерухомість і виїжджає за кордон». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути