понеділок, 23 серпня 2010 11:41

Періс Хілтон приїде в Київ за мільйоном доларів

Періс Хілтон приїде в Київ за мільйоном доларів

3 вересня у Київ прилетить американська актриса, співачка і тусовщиця 29-річна Періс Хілтон. Її запросили до складу журі конкурсу краси "Міс Україна 2010".

Про це кореспонденту Gazeta.ua розповіли організатори приїзду співачки.

"Періс Хілтон летітиме з Лос-Анджелеса майже десять годин. Після важкого перельоту буде відпочивати у себе в номері. Попросила надати їй "люкс". Зараз вирішуємо, у який номер київського готелю "Інтерконтиненталь" її поселити. Боїмося, щоб їх раніше не забронював хтось із віп-персон. Вагаємося між "посольськими", "королівськими" і "президентськими" апартаментами. З усіх номерів вікна виходитимуть на Михайлівський собор", - розповів наш співбесідник.

Співачка попросила у контракті номер з двома спальнями, їдальнею, кухнею, мармуровою ванною, особистим кабінетом і кімнатою для охорони.

Найдорожчий номер у столичному готелі "Інтерконтиненталь" коштує $15 тисяч на добу. Подейкують, приїзд моделі обійдеться у $ 1 млн.

"Співачку у Київ запросив бізнесмен Олександр Онищенко. Розмір гонорару ми не розголошуємо", - сказали організатори.

За їхніми словами, Хілтон не попередила, чи привезе з собою своїх собачок, з якими любить подорожувати по світу.

"Ми готові до будь-яких її капризів", - запевнили організатор.

До складу журі конкурсу увійдуть також американські актори Жан-Клод Ван Дамм і Єва Лонгорія, племінниця італійського модельєра Донателли Версаче Франческа, британський співак Кріс Норман. Конкурс пройде 4 вересня у столичному палаці "Україна". Вартість квитків від 100 грн.

Зараз ви читаєте новину «Періс Хілтон приїде в Київ за мільйоном доларів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути