середа, 04 грудня 2019 22:45

ONUKA влаштує святковий вертеп у Києві

  Офіційна прем'єра відео "Zenit" запланована на 9 грудня. Фото: прес-служба
Офіційна прем'єра відео "Zenit" запланована на 9 грудня. Фото: прес-служба

7 грудня гурт ONUKA спільно з "Малим театром" представить святковий вертеп на подвір'ї різдвяного Кураж Базару. Невдовзі після цього відбудеться реліз відео на новий трек музикантів "Zenit".

Під час театрального дійства "Про щастя і готові гроші" Ната Жижченко та учасники гурту презентують міфічних героїв, які були задіяні у зйомках кліпу.

Казкові образи для нового відео були створені українською художницею по костюмах Лесею Патокою із матеріалу, знайденого на столичних секонд-хендах. Таким чином гурт хотів звернути увагу на важливість усвідомленого споживання у наш час.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Джамала відсвяткувала 10-річчя творчості концертом із друзями

Одразу після закінчення мінівистави та допрем'єрного перегляду кліпу Ната Жижченко та Євген Філатов влаштують аукціон, де кожен з гостей зможе придбати речі з відео "Zenit". Усі виручені кошти будуть передані Кураж Базару.

Офіційна прем'єра відео запланована на 9 грудня. Нагадаємо, сингл на манер календарно-обрядової пісні, був виданий раніше 2019-го. У пісні можна почути чимало народних інструментів - цимбали, бандуру, дримбу, трембіту.

Український dark-folk гурт "Поророка" презентував кліп на тему Розстріляного відродження. В основі сюжету історія трагічного кохання молодої художниці. Події розгортаються під час Великого терору 1930-х, коли багатьох представників української інтелігенції було репресовано радянською владою.

Зараз ви читаєте новину «ONUKA влаштує святковий вертеп у Києві». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути