понеділок, 27 серпня 2012 17:37

Оксана Акіньшина виходить заміж та переїжджає до Грузії

Оксана Акіньшина виходить заміж та переїжджає до Грузії
Актриса перестала приховувати, що зустрічається з відомим грузинським продюсером Фото: ИТАР-ТАСС

Популярна російська актриса з непростим характером Оксана Акіньшина готується до серйозних змін у житті. Повідомляється, що артистка виходить заміж та переїжджає до Грузії.

Сама Оксана Акіньшина рідко дає інтерв'ю і ще рідше обговорює подробиці свого особистого життя. Але, судячи з усього, зараз артистка переживає один з найкращих етапів, причому не тільки у творчості, але й у коханні. Так, Акіньшина перестала приховувати, що в даний час зустрічається з відомим грузинським продюсером Арчілом Геловані.

Нещодавно Акіньшина та Геловані відвідали кінотусовку, на якій не залишилося непоміченим, наскільки пара захоплена одне одним. І закоханих не бентежить 12-річна різниця у віці. Зараз же і зовсім з'явилася інформація про те, що Оксана збирається заміж, і навіть подейкують, що актриса переїжджає до Грузії. Причому приводом для подібних розмов послужили слова, кинуті самою Акіньшиною.

В одному з нещодавніх інтерв'ю Оксана зазначила, що "в Грузії теж добре". Однак про те, щоб постійно жити в цій країні, мови поки не йде. "Ну, я буду варіювати туди-сюди", - заявила Акіньшина. Більш нічого Оксана не повідомила. Однак чи насправді актриса планує залишити Росію і чи збирається вона заміж, Акіньшина воліє не говорити. Так само актриса не прокоментувала чутки про свою вагітність, які наполегливо мусуються пресою, і про те, що вже заміжня за Геловані.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Оксана Акіньшина вагітна другою дитиною

Якщо ж Акіньшина дійсно не заміжня і тільки збирається під вінець з Геловані, то для неї це буде вже другий шлюб. Нагадаємо, Оксана була одружена з генеральним директором піар-компанії "Планета "Інформ" Дмитром Литвиновим. Припускають, що причиною розлучення стала надмірна зайнятість Литвинова. Дмитро нібито приділяв більше уваги кар'єрі, ніж сім'ї. Акіньшина два рази намагалася подати на розлучення. Спочатку про розставання Оксана подумувала, ще не будучи вагітною, практично відразу після заміжжя. Відзначимо, що за спиною в Арчіла Геловані так само були серйозні стосунки - від шлюбу з дочкою грузинської сценаристки Ніно Басіліа у продюсера підростає син Микола.

Зараз ви читаєте новину «Оксана Акіньшина виходить заміж та переїжджає до Грузії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути