пʼятниця, 22 червня 2012 12:19

Наталя Водянова приїхала на батьківщину поховати дідуся

Наталя Водянова приїхала на батьківщину поховати дідуся
Модель приїхала з Парижа з бабусею Фото: РИА Новости

Відома модель Наталія Водянова приїхала до Нижнього Новгорода. Манекенниця привезла на батьківщину свою бабусю. У найближчі вихідні відбудуться похорони дідуся Водянової, який помер днями від пухлини мозку.

Напередодні в Нижній Новгород прибула Наталя Водянова зі своєю бабусею Ларисою Гаврилівною. Обидві прилетіли з Парижа, де днями помер дідусь світової знаменитості Віктор Пилипович. Тіло 86-річного Віктора Громова доставлять в Нижній в найближчі вихідні. Ховати його будуть в закритій труні в наступну середу. Чи буде присутньою на церемонії поховання сама Наталя Водянова, поки невідомо.

"Хочу розділити з вами гіркоту своєї втрати. Вчора пішов з життя мій коханий і єдиний дідусь Віктор Пилипович. Це сталося в Парижі. У зв'язку з ускладненнями під час операції все сталося раптово. Ми з бабусею були поруч в останні хвилини його життя. Це величезна втрата для мене і моєї родини", - написала модель на своїй сторінці у соціальній мережі.

Модель зазначила, що думає тільки, як гідно проводити дідуся, розділяючи смуток втрати з коханими і близькими. "В пам'ять про дідуся я готую детальний некролог, в якому зможу виплеснути свої емоції і віддати данину поваги найдорожчому чоловікові в моєму житті, - повідомила Водянова. - Мій дідусь був дуже скромною людиною, і я б дуже хотіла, щоб у нас була можливість на особистий простір скорботи, який зараз так необхідний мені і моїм близьким. Дякуємо за розуміння і підтримку!"

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Наталя Водянова стала третьою найбагатшою моделлю світу

Нагадаємо, трагедія в родині Водянової трапилася 18 червня. Покійний дідусь замінив Наталії батька. Віктор Пилипович обожнював свою внучку, возив її на море, водив в гуртки. А коли вона стала знаменитою, дуже пишався нею. Саме Віктор Пилипович вів її до вівтаря, коли Водянова виходила заміж за лорда Джастіна Портмана. До слова, самого молодшого сина Наталя назвала на честь улюбленого дідуся - Віктором.

Зараз ви читаєте новину «Наталя Водянова приїхала на батьківщину поховати дідуся». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути