четвер, 26 квітня 2012 17:41

Наталя Водянова образила товстих дівчат

Наталя Водянова образила товстих дівчат
Модель не любить багато їсти Фото: moizvezdi.ru

На нещодавньому світському рауті зазвичай неймовірно тактовна Наталія Водянова буквально потрясла громадськість розповіддю про те, що від переїдання почувається свинею, і повідомила, що худою бути краще, ніж повною, чим страшно образила товстушок.

Нещодавно у Великій Британії пройшов фестиваль Vogue, що зібрав не тільки пафосну публіку, а й кращих моделей світу, таких як Єва Херцигова, Лілі Коул, Наталія Водянова і Джордан Данн. Все було чинно і неймовірно пристойно, поки тема розмови не торкнулася теми їжі та здорового способу життя. Взагалі, тему завела Єва, якій довелося визнати, що вона і багато її друзів-моделей просто народилися з настільки завидними фізичними даними.

Тему їжі підтримала і Водянова, яка відзначила, що ставиться до свого тіла як до храму. Однак далі Наталя зморозила явну дурість.

"Якщо я їм, як свиня, я буду почуватися свинею. Іноді я їм дуже смачні, прекрасні вечері з семи страв зі своїми бабусею та дідусем. Вранці я прокидаюся і відчуваю себе як л**но. Якщо я себе так відчуваю, то я не зможу добре до себе ставитися", - заявила модель.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Наталя Водянова показала своє юне тіло у спідній білизні

Але тут врятувала становище Лілі Коул, яка вирішила блиснути ерудицією і розповіла історію про те, як представники одного племені в Ботсвані під час ритуального танцю кричали один одному: "Товстушка, товстушка, товстушка!", а вона лише потім усвідомила, що це комплімент. Однак Водянову в цей вечір явно "несло". Вона перехопила ініціативу і неполіткоректно повідомила: "Да ладно вам, ви ж знаєте, що краще бути худою, ніж товстою".

Публіка ошелешено замовкла, а потім дружно зааплодувала. Однак товстушки явно не оцінили репліку Наталі і вже підняли скандал. Сама модель не реагує на критику на свою адресу.

Зараз ви читаєте новину «Наталя Водянова образила товстих дівчат». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути