Ексклюзиви
середа, 30 травня 2012 10:17

Наталя Водянова не боїться роздягтися заради дітей

Відома модель і благодійник Наталя Водянова вирішила в черговий раз привернути увагу громадськості до дитячих проблем. Для цього манекенниця сміливо роздяглася до спідньої білизни і вирішила зіграти у футбол.

Наталя Водянова знову наголосила всю важливість допомоги дітям. Заради цієї благої мети модель знялася в забавно-еротичній фотосесії. Манекенниця зняла з себе буквально все, залишившись лише в волошкового кольору ажурній спідній білизні, шкарпетках, футбольних бутсах і...спеціальному захисті для ніг. Водянова прихопила на зйомки м'яч і навіть зробила на камеру кілька футбольних елементів. Наталія так пояснила провокаційну зйомку: "До матчу у мене кожен день зйомки, тому тренуватися доводиться просто в студії у спідньому".

Як потім розповіла сама Наталя, цю фотосесію вона приурочила до благодійного футбольного матчу, який має відбутися в Москві 1 червня, в Міжнародний день захисту дітей.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Наталя Водянова робить зі своєї 6-річної доньки модель

Фонд "Оголені серця" під патронажем Водянової в цей день проведе спеціальний матч, в якому візьмуть участь багато відомих діячів культури, наприклад, Дмитро Маліков, політики і, власне, футболісти. Так, уже висловили згоду зіграти в благодійний футбол гравець "Анжи" Самюель Ето'О, ветеран "Спартака" Володимир Бесчастних і багато інших.

Водянова розповіла про благодійну акцію на своїй сторінці в Facebook: "Мета заходу - привернути увагу до проблеми ставлення до інвалідності в Росії, до дотримання прав інвалідів, а також до необхідності підтримки сімей, які виховують дітей з особливостями розвитку. Фонд "Оголені серця" вже працює в цьому напрямку: в рамках програми "Кожна дитина гідна сім'ї" ми намагаємося переламати існуючу традицію відмови від таких дітей".

Зараз ви читаєте новину «Наталя Водянова не боїться роздягтися заради дітей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути