вівторок, 08 травня 2012 10:43

Наталя Водянова робить зі своєї 6-річної доньки модель

Шестирічна донька топ-моделі і благодійника Наталії Водянової Нева Портман знялася у своїй першій професійній фотосесії. Дівчинка рекламує сукні, а прибуток від продажу дитячого одягу піде до фонду Водянової.

Нева Портман, незважаючи на юний вік, досить близько знайома з об'єктивами фотокамер. Мало того, що їй та її братам Лукасу і Віктору приділяє пильну увагу преса на різних заходах, які вони відвідують разом зі своєю знаменитою мамою, так ще Нева встигла знятися в кількох фотосесіях разом з Водяновою. Наприклад, в минулому році дівчинка позувала з матір'ю в рекламі купальників.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Наталя Водянова показала своє юне тіло у спідній білизні

Однак зараз у Неви відбувся сольний дебют. Шестирічна міс Портман знялася у фотосесії для відомого бренду дитячого одягу, всі гроші з продажу якої підуть у благодійний фонд Наталії Водянової "Оголені серця". На першому ж знімку шестирічна Нева стоїть під покровом квітучої вишні, а її ноги потопають у зеленій травичці. Біляве волосся дівчинки розпущене і лежить на одному плечі, в руках вона тримає квіти вишні. На Неві яскраво-червона кашемірова сукня. Примітно, що на знімку дочка Водянової виглядає не дуже задоволеною.

Цікаво, що марка представляє не тільки дитячі сукні, а й дорослі. Відомі ціни на одяг: дитячий варіант сукні Неви коштує 225 фунтів (365 доларів), модель для дорослих - 380 фунтів (615 доларів). Чи сподобалося Неві зніматися без зіркової мами і чи задоволена результатом сама Наталя Водянова, невідомо.

Зараз ви читаєте новину «Наталя Водянова робить зі своєї 6-річної доньки модель». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути