субота, 28 квітня 2012 14:18

Наталі Водяновій довелося виправдовуватися через грубість на адресу товстушок

Наталі Водяновій довелося виправдовуватися через грубість на адресу товстушок
Модель заявила, що її слова вирвали з контексту Фото: ИТАР-ТАСС

Популярна топ-модель і благодійник Наталія Водянова прокоментувала скандал, який піднявся навколо неї, коли вона легковажно заявила, що худою бути краще, ніж товстою. Манекенниця пояснила, що її слова грубо вирвали з контексту.

Нагадаємо, днями навколо Наталії Водянової розгорівся неабиякий скандал. Зазвичай неймовірно тактовна топ-модель буквально потрясла громадськість розповіддю про те, що від переїдання почувається свинею, і повідомила, що худою бути краще, ніж повною, чим страшно образила товстушок. Вона сказала: "Да ладно вам, ви ж знаєте, що краще бути худою, ніж товстою". Після цього багато користувачів Інтернету звинуватили модель в пропаганді анорексії.

Тепер Водяновій доводиться відповідати за свої слова. Наталя на своїй сторінці в одній із соціальних мереж пояснила, що її слова просто вирвані з контексту і взагалі розмова була жартівлива. "Якби я вимовляла промову, звичайно, я б вибирала слова більш ретельно", - підкреслила Наталя.

Водянова повідомила: "Я починаю злитися кожен раз, коли думаю про це. Нашу індустрію постійно звинувачують у насадженні нездорових стандартів краси, в той час як інші сфери несуть навіть більшу відповідальність за ситуацію. Реклама і виробники змушують людей набивати холодильники їжею, купувати мільйони книг про дієти, пити таблетки, купувати речі маленьких розмірів. Думаю, багато хто скаже, що це сприяє розвитку економіки. Я ж більше роблю й менше їм. Прости, світова економіка, я поганий клієнт!"

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Наталя Водянова образила товстих дівчат

Далі Водянова стала роздумувати про те, що, на її думку, в Африці, Китаї та Росії проблема анорексії та булімії не стоїть так гостро, як в деяких інших країнах, наприклад, в Америці. Чи зуміла супермодель виправдати себе в очах громадськості, поки неясно.

Зараз ви читаєте новину «Наталі Водяновій довелося виправдовуватися через грубість на адресу товстушок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути