четвер, 01 квітня 2021 23:46

Наталія Могилевська назвала 5 найкращих місць для прогулянок в Києві

Наталія Могилевська назвала 5 найкращих місць для прогулянок в Києві
Співачка Наталія Могилевська розповіла про свої улюблені місця для прогулянок в Києві. ФОТО: Instagram.com/nataliya_mogilevskay

Співачка Наталія Могилевська розповіла про свої улюблені місця для прогулянок в Києві. Рейтингом поділилася із своїми підписниками в Instagram. Виконавиця зізналася, що Київ для неї є найкрасивішим містом в світі.

"Я народилася і живу в найкрасивішому місті світу. Звичайно, ви можете зі мною сперечатися, але для мене це так. І у мене тут є улюблені місця. Якщо ви киянин, просто згадайте про них і прогуляйтеся на вихідних, дотримуючись дистанції, звичайно ж. А якщо ви не з Києва, то збережіть пост на майбутнє. Киянка поганого не порадить", - написала Могилевська.

Очолює рейтинг ботанічний сад імені Олександра Фоміна.

"Сад передає атмосферу єдиного організму, в якому ми всі живемо ... Ботанічному саду і оранжереї 182 роки. А найстаршій пальмі Ливистона близько 200. Вона бачила розвал двох імперій, пережила дві війни і дві революції. За цей час пальма вимахнула на 30 метрів і в якийсь момент пробила собою дах", - зазначила співачка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Що подивитися на Андрієвському узвозі: інструкція ідеальної прогулянки

На другому місці у списку Могилевської Маріїнський парк.

"Історичне тихе, тінисте місце, якому в цьому році виповнюється 147 років і яке досі захоплює своєю красою . Відчувається, що в парку попрацював професійний ландшафтний дизайнер!"

Андріївський узвіз займає почесне третє місце.

"Історична частина Києва. Бруківка, круті спуски і підйоми. Ніби потрапляєш в атмосферу колісниць, принців і аристократичних видовищ. Є одним із старовинних шляхів, що сполучають Верхнє місто, його центральну частину, з торговим Подолом. На Андріївському узвозі в центрі Києва недавно з'явився пам'ятник відомому письменнику Миколі Гоголю. Він розташований біля сходів на гору Клінец, і був встановлений без проведення конкурсу та громадських обговорень".

На четверте місце Могилевська поставила Києво-Печерську лавру.

"Місце, яке зцілює, місце, де можна побути наодинці з собою! Києво-Печерська лавра - чоловічий монастир, але не дивлячись на це, одна жінка знайшла тут притулок - Дарина, дочка купця, жила в лаврі під виглядом ченця. Про те, що вона жінка, дізналися лише після її смерті".

Гідропарк - на пятому місці у рейтингу Могилевської.

"Єднання з природою на березі величного Дніпра завжди дає мені можливість відчути необмежену силу і енергію всередині нас", - додала співачка.

До топ-11 туристичних міст України увійшли Львів, Чернівці, Умань, Київ, Переяслав-Хмельницький, Харків, Чернігів, Одеса, Ужгород і Кам'янець-Подільський. Рейтинг склала американська телекомпанія.

Зараз ви читаєте новину «Наталія Могилевська назвала 5 найкращих місць для прогулянок в Києві». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути