пʼятниця, 18 жовтня 2019 11:30

Найменші танцюристи та Монатік на паркеті: чим вразить 9-й ефір "Танців із зірками"

Найменші танцюристи та Монатік на паркеті: чим вразить 9-й ефір "Танців із зірками"
9 випуск "Танців з зірками" стане дитячим. Фото: Прес-служба 1+1

Цієї неділі, 20 жовтня, покажуть 9-й прямий ефір шоу "Танці з зірками", який стане дитячим.

Пари вийдуть на паркет із маленькими танцюристами країни. Також зіркові учасники згадають, якими були в дитинстві та поділяться особистими історіями.

Ведучим балкону, який зустрічатиме зірок після виступів, стане гуморист, учасник першого сезону "Танці з зірками" Юрій Ткач.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Танці з зірками": на шоу з'явився новий суддя

Як запрошена зірка у неділю повернеться на шоу MONATIK, який виконає хіт "Кожен раз". Спеціально заради виступу співак повернувся в Україну зі світового турне.

Пари, які потраплять у зону ризику, боротимуться за шанс залишитися в проекті. Їм доведеться продемонструвати танець, який стане для них сюрпризом. Рішення, хто з них пройде далі, ухвалюватимуть судді, оцінюючи технічну підготовку пари.

Судитиме виступу пар оновлений склад журі: до Катерини Кухар, Влада Ями та Франсіско Гомеса приєднався видатний балетмейстер і народний артист України 89-річний Григорій Чапкіс.

Колишній учасник шоу "Танці з зірками", актор театру та кіно Михайло Кукуюк відверто розповів про враження від проекту та про те, як дотанцював до 8-го ефіру. Він з партнеркою Єлизаветою Дружиніною відмовились танцювати танець "за життя" і залишили шоу за власним бажанням.

Зараз ви читаєте новину «Найменші танцюристи та Монатік на паркеті: чим вразить 9-й ефір "Танців із зірками"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути