четвер, 17 жовтня 2019 11:16

"Танці з зірками": на шоу з'явився новий суддя

"Танці з зірками": на шоу з'явився новий суддя
Григорій Чапкіс стане постійним суддею шоу "Танці з зірками". Фото: 1plus1.ua

20 жовтня, у неділю, відбудеться 9-й прямий ефір "Танців із зірками" на "1+1".

На глядачів чекає сюрприз — у проекті з'явиться 4-й постійний суддя.

Ним стане балетмейстер і народний артист України, 89-річний Григорій Чапкіс, який минулої неділі зайняв крісло запрошеного судді шоу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Один із фаворитів "Танців із зірками" хотів добровільно залишити проект

Після ефіру учасники зізнавалися, що коментарі Чапкіса найбільше мотивували їх, а соціальні мережі проекту заполонили повідомлення із проханням бачити майстра частіше.

За словами балетмейстера, за 2-3 хвилини потрібно оцінити музичність, ритмічність, виразність, відповідність костюма, музики, акторську майстерність і поставити справедливу оцінку, від якої залежитиме подальша доля учасників на проекті.

"Я щасливий, що і надалі допомагатиму учасникам удосконалювати хореографію, і зроблю все, щоб оцінки були справедливими, а проект залишив глибокий слід у серцях глядачів. Для мене "Танці з зірками" - найкраще шоу, яке популяризує хореографію та культуру виконання танців", - прокоментував повернення в шоу Чапкіс.

У неділю відбувся 8-й ефір шоу "Танці з зірками"-2019. Судді одноголосно прийняли рішення - шоу залишають Михайло Кукуюк із Єлизаветою Дружиніною. Більш того, вони розчарувалися, що Михайло навіть не спробував поборотися і підвів свого партнера - Єлизавету.

Зараз ви читаєте новину «"Танці з зірками": на шоу з'явився новий суддя». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути