пʼятниця, 25 березня 2016 14:52

На "Голос країни-6" прийшов рокер-син священика

На "Голос країни-6" прийшов рокер-син священика
Прес-служба

Цієї неділі о 21:00 на "Голосі країни-6" в ефірі каналу "1+1" відбудеться передостанній ефір "сліпих прослуховувань". У командах "платинової четвірки" - Святослава Вакарчука, Тіни Кароль, Потапа та Івана Дорна - залишається все менше місць, і тепер вони не поспішають одночасно розгортати свої крісла.

Потрапити до команди одного з тренерів мріє 19-річний син священика Назар Бецель. Батько хотів, щоб син пішов по його стопах, і з самого дитинства прищеплював любов до Бога, залучав до церкви. З малих років Назар прислужував у храмі. Але коли він подорослішав, захопився рок-музикою. Юний рокер вирішив кардинально змінити імідж, відростив довге волосся і прикрасив тіло татуюваннями. Батьки не підтримують таке захоплення сина і сподіваються, що він присвятить своє життя служінню Богу.

"Хочу, щоб батьки зрозуміли мене і прийняли таким, який я є. Мій батько веде людей за собою, керуючись Біблією. Я теж хочу вести за собою людей, але за допомогою музики. Хочу своїми піснями зробити людей краще", - зізнається вокаліст.

Цікаво, що незважаючи на юний вік, у Назара вже є сім'я: дружина і 11-місячний син.

Ще одному з учасників п'ятого ефіру "сліпих прослуховувань" успіх на "Голосі країни-6" передбачили карти. У тілі Івана Чижевича з Дніпропетровщини тече циганська кров. Перед тим, як йти на кастинги проекту, він попросив маму поворожити йому. Вона передбачила синові не тільки удачу, але і назвала пісню, яка принесе йому успіх. Але чи збудеться це пророцтво, стане відомо в найближчу неділю.

А для Тані Сергієнко, яку глядачі можуть знати, як виконавицю Таню Berq, участь у "Голосі країни-6" - спроба почати кар'єру співачки з чистого аркуша. Вона довгий час терпіла знущання з боку продюсера, і тепер їй дуже складно повірити в себе, щоб знову вийти на велику сцену.

Цієї неділі о 21:00 глядачі побачать ще більше неординарних і талановитих вокалістів, які підуть на все, щоб вразити "платинову четвірку". Також під час п'ятого ефіру "Голосу країни-6" на каналі "1+1" стане відомо, хто з тренерів першим збере свою команду.

Зараз ви читаєте новину «На "Голос країни-6" прийшов рокер-син священика». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути