четвер, 18 січня 2018 12:23

Модель plus-size Ешлі Грем топлес знялась для V Magazine
4

Ешлі Грем
Ешлі Грем
Ешлі Грем
Ешлі Грем

Модель plus-size 30-річна Ешлі Грем взяла участь в яскравій і досить зухвалій фотосесії - модель знялася топлес для журналу V Magazine.

Зірка продемонструвала яскраві аксесуари з останніх колекцій Gucci, Louis Vuitton, Giorgio Armani і Fendi: масивні сережки і сумки, а також капелюх з колекції Gucci Resort 2018.

Автором зйомки став фотограф Бен Хассетт, який раніше зняв Дженніфер Лоуренс для обкладинки Harper's Bazaar. Шанувальникам Ешлі її нова фотосесія припала до душі. Особливо їм сподобалися яскраві кольори цієї психоделічної зйомки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Моделі plus-size показали неідеальні тіла

"Це дуже красиво. Фотограф зробив дуже велику і цікаву роботу, погравши з кольорами. Освітлення, вираз обличчя Ешлі чудові", - прокоментували її фолловери в Instagram.

Сама модель розповіла журналу, що означає для неї індивідуальність, і торкнулася теми рівності статей.

"Для мене це означає відчувати себе досить комфортно, щоб залишатися самою собою. Я сподіваюся, що ми продовжимо прогресивні розмови про рівність, щоб наступні покоління побачили себе представленими в засобах масової інформації найбільш різноманітно", - заявила вона виданню.

Зараз ви читаєте новину «Модель plus-size Ешлі Грем топлес знялась для V Magazine». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути