четвер, 15 червня 2017 18:43

Макс Барських став обличчям модного бренду

Макс Барських став обличчям модного бренду
Макс Барських

Співак Макс Барських та український бренд TATTOOSWEATERS починають спільне співробітництво.

Мистецька освіта Барських, його відчайдушна любов до татуювань, кожне з яких співак розробляв особисто, і стиль життя в цілому ріднить артиста з філософією відомого бренду.

"Кожне татуювання для мене - це символ тих чи інших емоцій, які я переживав. Це відбиток почуттів і вираження свободи", - розповідає Макс Барських.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Макс Барських госпіталізований з перевтомою

Нова кампанія TATTOOSWEATERS, успішно продається по всьому світу (Японія, Франція, Німеччина, Італія, Росія, Україна), стала основою рекламної кампанії великого сольного концерту "Тумани", приуроченого до річниці виходу однойменного альбому.

Музика Макса Барських та унікальні образи, розроблені креативним директором бренду Ганною Осмєхіною, ідеально доповнюють один одного, передаючи енергію сучасного мистецтва.

"Макс неймовірно привабливий і вільний у тому, що він робить і як себе проявляє в музиці, одязі, своєму світогляді. Мені здається, ми збігаємося в сміливості висловлювань та проявів, тому хочемо побути разом", - коментує спільну колобарацію Анна Осмехіна.

Створений візуальний ряд увійде в основу відео арту, яким буде рясніти концептуальне шоу артиста "Тумани" в столичному Палаці спорту.

"Дух кампанії TATTOOSWEATERS абсолютно співзвучний 90-м, що є лейтмотивом нашого шоу. Божевільні образи і яскрава візуалізація - це те, що повинен очікувати глядач, прийшовши на концерт до Палацу спорту 27 жовтня", - підсумував продюсер артиста і режисер шоу Алан Бадоєв.

Зараз ви читаєте новину «Макс Барських став обличчям модного бренду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути