понеділок, 12 грудня 2011 15:30

Козловський оштрафував свого звукорежисера на $7 тис за втрачений ноутбук

Козловський оштрафував свого звукорежисера на $7 тис за втрачений ноутбук

Співак Віталій Козловський оштрафував на $7 тисяч (56 тисяч грн — ред.) свого звукорежисера. Той 28 листопада залишив на столичному залізничному вокзалі валізу з ноутбуком та апаратурою. Її хтось поцупив.

"Валізу з апаратурою так ніхто й не повернув, - поскаржився Віталій у столичному ресторані "Маріо". - Ми в міліції номери телефонів своїх залишили. Обіцяли винагороду тому, хто поверне. Але все так і заглухло".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Козловського на вокзалі вкрали ноутбук

Там були не тільки ноутбук з мінусівками, але й дорогий мікрофон і вушні монітори. "Порахували, що та апаратура коштує $7 тисяч. Звукорежисер буде їх повертати. Скоріше за все буде відпрацьовувати — деякий час не отримуватиме зарплату за свою роботу", - зазначив співак.

На вкраденому  ноутбуці були мінусівки і треки пісень Козловського. "За свій репертуар я не переймаюсь. У кожному київському ресторані є записи моїх пісень", - сказав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Козловського вкрали творчий багаж за вісім років

Співак повернувся з Ізраїлю. "Трохи засмагав, у  морі накупався. Ходив до Гробу Господнього, біля Стіни Плачу залишив записку з проханнями і бажаннями. Скоро на "Твіттері" виставлю кілька роликів зі свого відпочинку", - додав він.

На Новий рік співак планує виступити на кількох корпоративах. Гонорар підніме удвічі, як і решта виконавців. Кажуть, за 45 хв виступу Козловський отримує $10 тис.

Зараз ви читаєте новину «Козловський оштрафував свого звукорежисера на $7 тис за втрачений ноутбук». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути