середа, 26 жовтня 2011 10:38

Сестра Віталія Козловського у дитинстві примушувала його грати у "школу"

В дитинстві співака Віталія Козловського сестра Олена примушувала грати у "школу". Про це він розповів кореспонденту Gazeta.ua.

"Сестра часто примушувала мене грати з нею у школу. Я цього не любив, але сестрі подобалося. Вона уявляла себе вчителькою. Примушувала мене читати і писати. Я знаходив в цьому для себе вигоди. Під час такої гри завжди робив домашні завдання з її допомогою", - сказав він.

"Ми з сестрою ніколи не сходилися в думках через різницю у віці. Часто сварилися, бувало, що доходило до бійки. За це нас постійно сварили батьки", - додав Віталій Козловський.

Олена старша за Віталія на 8 років. Зараз вона живе у Львові, працює економістом.

"В дитинстві мені було важкувато. Моя мама поїхала до Риму, коли мені було 14 років. Батька дома теж не було, бо він постійно був у відрядженнях. Сестра стала для мене людиною, яка завжди була поруч. Вона у всьому мені допомагала. Олена перша дізнавалася про мої таємниці. Навіть зараз ми знаємо одне про одного більше за інших", - поділився Віталій Козловський.

Зараз співак рідко бачиться зі своєю сестрою.

"Останнім часом бачимося лише на свята. Але по телефону спілкуємося майже кожного дня. Коли зустрічаємося, намагаюся зробити сестрі якийсь приємний подарунок. Ми часто згадуємо наше дитинство. Але зараз приємніше говорити про теперішні часи", - наголосив він.

Зараз ви читаєте новину «Сестра Віталія Козловського у дитинстві примушувала його грати у "школу"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути