Ексклюзиви
понеділок, 17 жовтня 2011 15:34

Віталій Козловський не одягає одяг більше п'яти разів

Віталій Козловський не одягає одяг більше п'яти разів

Співак Віталій Козловський одягається лише у вітчизняних дизайнерів. Про це він розповів у коментарі Gazeta.ua.

"Зазвичай одягаюся в Анни Бублик, Ольги Слонь і студії "Дизайн-бюро". Це люди, які на даному етапі обшивають увесь шоу-бізнес і талант-проекти. Я беру одяг оптом, тому мені завжди роблять знижки. І мені зажди смішно, коли люди кажуть, що дизайнерський одяг дорогий. Та нє. Підіть один-два рази купіть собі щось і ви побачите, що це повністю нормальні ціни", - запевняє співак.

Ще Козловському одяг часто дають в оренду.

"Дають на прокат або взагалі дарують. Як публічна особа я маю бути різною. Тому якісь ексклюзивні речі, які я ношу, одягаю не більше п'яти разів. Потім вони або просто лежать, або комбінуються з іншими речами. На всесвітні модні покази не їжджу. Я не з тих людей, яких по праву можна назвати модниками. Спокійно до неї ставлюся. Мені головне, щоб одяг був стильний і в ньому почувався б комфортно. Тоді я буду таким, яким є. Нічого не турбує, ти природний", - підкреслив Віталік.

Козловський єдиний із українських артистів, хто виступав на концерті Брітні Спірз у вересні цього року.

"Брітні така позитивна і професіонал своєї справи. Єдине, що я хотів виступити по одному, а потім до нас дійшли чутки, що Брітні побачила запис, який мій менеджмент відправив їй, на "YouTube". Тому попросила, аби я на сцену вийшов лише з двома танцюристами. Але ми як український хитрий народ умудрилися взяти чотирьох", - зазначив співак.

Зараз ви читаєте новину «Віталій Козловський не одягає одяг більше п'яти разів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути