середа, 10 серпня 2011 09:32

Козловський запросив 20 українців знятись для свого нового альбому
6

Віталій готує до 20-ої річниці Незалежності україномовний альбом
Фото: Фото надане прес-службою співака
Козловський запросив прийняти участь у фотосесії 20 українців 20-ти років

Віталій Козловський 20 серпня презентує новий диск, який буде присвячений 20-ій річниці Незалежності України. Це буде україномовний альбом, в який увійде 20 пісень. Серед них також будуть відомі українські композиції з репертуару співака.

На днях артист провів фотосесію "Я — ровесник України". У ній взяли участь також 20 двадцятирічних хлопців і дівчат. Перед фотосесією пройшов конкурс, в якому взяли участь 500 охочих.

"Приїхали люди із різних куточків України, різних професій. Там було дві пари близнят. Дівчат було трошки більше. У них було декілька образів: в жовто-блакитних кольорах, і в одязі тих професій, яким вчаться. Це були архітектор, перекладач, спортсмен, військовий, стюардеса, політик, модель", - розповіла Gazeta.ua виконавчий продюсер співака Яна Прядко.

Фотосесія тривала 10 годин.

"Зізнаюсь, я просто ненавиджу фотосесії. Зробили близько 4000 кадрів. Мені найбільше сподобалась фотографія на чорному фоні. Всі були вдягнені в джинси і білі майки і футболки. Було дуже весело. Люди дуже втомлювались, адже це не так все просто, як здається. Під час роботи їли банани, крекери, пили мінеральну воду. З хлопцями і дівчатами ми фотографувались десь 4-5 годин. Вони роз'їхались близько шостої вечора. Я працював до 10 години. Потім поїхав до студії дозаписувати пісню. Люди, які зі мною знімались, "прозріли" з того, що я ще потім поїхав до студії. Додому повернувся близько першої ночі", - поділився Віталій Козловський.

Співак зізнався, що вже давно хотів випустити альбом з суто українськими піснями.

"Деякі люди вважають, що у Віталія мало українських пісень. Особливо на Західній кажуть про це. Ми вирішили зібрати найкращі уже відомі пісні, і нові. Просто вони будуть в одній збірці. Для тих, хто хоче слухати його українські пісні. Це питання (малої кількості україномовних пісень — ред.) не раз піднімали і ми рахували, що в деяких альбомах було навіть більше українських, ніж російських пісень", - наголосила Яна Прядко.

Між тим, співак підкреслив, що готовий до експериментів у творчості.

"На днях їхав у машині і почув по радіо пісню Скрябіна про маршрутку. Мені дуже сподобалось. В цій пісні не йшлося про кохання. Я би однозначно міг використовувати схожі теми. Щоправда, як для мого репертуару, це було б "не пришей кобыле хвост". Такі пісні мають право на існуванні, вони подобаються людям", - зауважив Козловський.

"Я натхнення бачу звідусіль. Мене надихає хороша погода, хороший сон, хороша людина, кохання, прихильники, моя команда. Уві сні може з'явитися ідея. Мені сняться іноді віщі сни. Мені одного разу наснився сон, що я вийшов на сцену зовсім в іншому образі. Я пам'ятаю, що на мені було дуже багато заліза. Цей сон надихнув мене на незначну зміну стилю", - поділився артист.

Зараз ви читаєте новину «Козловський запросив 20 українців знятись для свого нового альбому». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути