неділя, 20 березня 2011 15:11

Козловський привів свою подругу на показ Бублик
22

Фото: Фото: UFW

У Мистецькому арсеналі продовжується 28-й Український тиждень моди. Він закінчиться у понеділок, 21-го березня, показом Михайла Вороніна, який вперше представить жіночу колекцію.

"Жінка має бути жіночною, гарною, ніжною. А не у порваних джинсах, як зараз ходять. Тому я й підготував колекцію для жінок", - сказав Воронін.

Серед тих, хто вже показали свої колекції "Осінь-зима'2010/2011", - Андре Тан, Лілія Пустовіт, Вікторія Гресь, Віктор Анісімов, Ганна Бублик.

Колекція Ганни Бублик виконана у синьо-зелених кольорах, поєднанні чорного та білого, різних відтінків коричневого. Образи моделей — поєднання стилю 70-х років та сучасності.

"Жінка має мати в своєму гардеробі різні речі. Щоб можна було з'явитися і на роботі, і на вечірці, й офіційні вечері, й скрізь виглядати адекватно. У моїй нові колекції є вбрання на всі ці випадки", - розказала Бублик.

"Родзинкою" колекції стали деталі в чорно-білу клітинку. Основними тканинами, як і у більшості показаних на тижні моди колекцій, стало поєднання шифону та шерсті. Також Бублик замість огрядних сумок пропонує носити маленькі клатчі в клітинку.

"Щодо макіяжу — модними будуть теракотові тіні, акцент робиться на очі. Колір має бути спокійним, не виділятися. Найактуальніша зачіска наступної осені — волосся зібране догори у об'ємні прядки", - сказала дизайнер.

"Показ був занадто нудним і затягнутим. Не порадувала цього разу Бублик", - скаржились гості після показу.

Серед присутніх був Віталій Козловський зі своєю подругою. Під час дефіле вони активно обговорювали колекцію.

Зараз ви читаєте новину «Козловський привів свою подругу на показ Бублик ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі