четвер, 17 березня 2011 17:11

Лілія Пустовіт показала одяг для лісових друїдок
23

Фото: Фото: Тарас Подолян/Gazeta.ua

Вчора, у Мистецькому Арсеналі стартував 28-ий Український тиждень моди. Свої лінії одягу осінь-зима 2011 показали п'ять українських дизайнерів: Лілія Пустовіт, Вікторія Гресь, Андре Тан, Віктор Анісімов та Nota bene & Karavay. Відкривала тиждень українська дизайнер Лілія Пустовіт.

В її колекції переважають сині та зелені кольори. Родзинкою колекції став принт із жовтогарячим листям на синьому та бордовому.

"Хотіла передати у колекції дух друїдів, ліс, природу, чистоту. Шукала молодих моделей із рудим волоссям. Щоб вони були худорляві, хай ще не так вправно рухались, але щоб в них відчувалась чистота. Принт із листочками розробляли самостійно. Довго думали, які кольори поєднати, які візерунки, лінії. А у мене є картина, подружка колись подарувала, чорний по білому горошок і декілька жовтих листочків на цьому полотні. Кажу: стоп, а якщо просто змінити кольори й додати цей листочок — чудово ж буде. Так і зробили", - розказала дизайнер. На показ вона прийшла у джинсах, футболці та чорному жакеті.

Сукні осінь-зима 2011 від Пустовіт відрізняються легкістю, вільним кроєм. Тонкими шкіряними поясами робиться акцент на талії. Крім одягу Лілія Пустовіт представила також свою лінію взуття, яку розробила разом з торговою маркою "Braska".

"Це мотоциклєтні, грубі, на товстих підборах чоботи й зручні туфлі на низеньких каблуках. У таких буде зручно ходити кожен день", - додала дизайнер.

Нову колекцію Лілії Пустовіт прийшла подивитись гість тижня моди супермодель Джі Дієнг. Всі гонорари, які вона отримає за приїзд в Україну, фотосесії тощо Джі спрямує на благочинність. Вона допомагає українським сиротам.

Зараз ви читаєте новину «Лілія Пустовіт показала одяг для лісових друїдок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі