Ексклюзиви
неділя, 20 березня 2011 14:04

Під час показу Залевського голі моделі розсипали апельсини
22

Фото: Фото: UFW

У Мистецькому арсеналі триває 28-й Український тиждень моди. Свої колекції "Осінь-зима'2010/2011" показали вже більше 20 вітчизняних дизайнерів. Серед них - Олексій Залевський.

Дизайнер показав чоловічо-жіночу колекцію і один з небагатьох влаштував шоу під час показу.

Залевський особисто керував процесом декорування залу. Подіум був прикрашений білим гіллям, яке світилось при ультрафіолетовому світлі. Воно також було вплетене у зачіски моделей. Світло змінювалось від яскраво білого до глибокого синього.

"Голе дерево стало одним із основних візуальних символів колекції. Фоном йому послугувало нічне небо. Провідна тема колекції - заплутаність любовних стосунків. Зокрема, я присвятив її любовному трикутнику. Коли троє закоханих блукають між голих дерев і не можуть знайти вихід", - сказав Залевський.

Основним кольором колекції став синій. Речі маст-хев від Залевського - це довгі мохерові сукні, сорочки з мереживами, вільні спідниці до п'ят, штани-голіфе та капелюхи у стилі модерн.

"Ця колекція для дівчини-тусовщиці. Для неї не існує умовностей і загальноприйнятих норм. Її девіз: "Перед тим, як стиснути зуби, - посміхнись". Вона має успіх серед чоловіків і сама обирає свій шлях", - додав дизайнер.

Найбільше глядачів вразили чоловічі капелюхи — вони були схожі на шкіряні шоломи пілотів часів Другої світової війни.

Наприкінці оголені чоловік та жінка викотили на подіум брички з апельсинами. Груди жінки прикривали гілля дерева, причинне місце чоловіка — череп. Моделі висипали фрукти на подіум і повернулись за лаштунки.

Під час фінального виходу, всі моделі по черзі попадали на підлогу. На фоні лежачих тіл на подіумі з'явився сам Залевський у синьому светрі, окулярах і шарфі.

Зараз ви читаєте новину «Під час показу Залевського голі моделі розсипали апельсини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі