вівторок, 06 вересня 2011 14:41

Стилісти радять Віталію Козловському підстригтися

Стилісти радять Віталію Козловському підстригтися

Український співак Віталій Козловський хоче змінити стиль. Стригтися відмовляється.

"Декілька днів мотався зі стилістами по всьому Києву, хочу змінити образ для виходу на сцену. Обновлююся дуже часто, але зараз хочу щось зовсім нове. Хочу виходити на сцену у креативніших, дизайнерських речах зі складним кроєм, різною фактурою, вставками, а не як раніше — у класичних костюмах "мінімал". Думаю також над зачіскою. Деякі стилісти кажуть — треба тобі підстригтися, все обрізати й бути з короткою зачіскою. Але я вже вкоротив волосся і більше не хочу. Можна, звичайно, поголити бороду, обрізати волосся, пофарбуватись, але це вже буду не я. Новий образ буде розкутіший. У житті бувають різні періоди. Зараз хочу бути не таким, як раніше, хочу бути іншим, розкутішим. В цьому мені допомагає можливість подорожувати. Щоразу, коли повертаюся з поїздки, відчуваю, що змінився. Стаю спокійнішим, веселішим", - зазначив співак.

Козловський бере участь у музичному фестивалі "Крим Мьюзік Фест", який проходить у Ялті з 6 по 10 вересня. До цього їздив з концертами по Україні.

"Маю шалено щільний гастрольний графік. Ось тільки був у Луганську, 2-го числа, до того у Полтаві. Тільки у період із 1 по 31 серпня дав 13 концертів в Україні. У Києві мав кілька репетицій і зйомок. Тут дуже заважають пробки, нещодавно півтори години простояв і скрізь спізнився", - зазначив Віталій.

Зараз ви читаєте новину «Стилісти радять Віталію Козловському підстригтися». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути