пʼятниця, 02 грудня 2011 05:30

У Козловського на вокзалі вкрали ноутбук

28 листопада в співака Віталія Козловського, 26 років, украли валізу з ноутбуком. У ньому були всі творчі напрацювання за вісім років роботи на сцені.

— Це сталося на залізничному вокзалі в Києві. Наш звукорежисер залишив чемодан на хвилину і відійшов убік, а коли повернуся, його вже не було, — розповідає Анастасія із піар-служби артиста. — Там, окрім ноутбука з мінусівками, були всі треки пісень, мікрофон, вушні монітори, диски та міні-диски. Окрім того, ще важлива інформація Віталіка. Ми всі в шоці, але найбільше переживає звукорежисер.

Козловського на час крадіжки поряд не було. Він їхав в аеропорт "Бориспіль".

— Планував відпочити в Ізраїлі. Коли ми йому подзвонили, вже під'їжджав в аеропорт. Толку повертатися не було. Можна уявити, який у нього там відпочинок.

Менеджмент співака написав заяву до міліції.

— Сказали, що можна буде відшукати ноут по коду, коли він вийде в інтернет. Ми на це сподіваємося, а поки збираємо всі мінусовки, які можна знайти. Правда, є такі, які вже не піддаються відновленню. А у Віталіка 4 грудня концерт. Так що якщо хтось щось знає про крадіжку — повідомляйте в міліцію. Винагорода забезпечена, — говорить Анастасія.

Найбільше грабували Таїсію Повалій

Чотири роки тому в американському місті Сан-Франциско пограбували співачку Таїсію Повалій. Вона давала концерт, а тим часом із її машини поцупили сумку з усіма документами і близько $50 тис. Того ж року грабіжники обікрали її московську квартиру. Винесли лише побутову техніку. А 2009-го обчистили заміський будинок у Києві, доки артистка була на гастролях. Тоді зникли кілька коштовностей. Також колись в Америці у Повалій украли багаж, де були сценічні костюми на $100 тис.

Восени цього року пограбували кримську віллу в селищі Гурзуф, яка належить продюсеру Костянтинові Меладзе. Злодії винесли $1,5 тис. і айпед. Їх не знайшли.

 

Зараз ви читаєте новину «У Козловського на вокзалі вкрали ноутбук». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути