понеділок, 05 грудня 2011 05:30

Стіл у ресторані замовляють заздалегідь

Черкаска Марія Шевченко, 25 років, стіл у кафе на новорічну ніч замовляє на початку грудня. У кількох закладах ознайомилася з меню та програмою. Каже, що вже взяла на замітку два розважальні заклади.

— Живу в двокімнатці з батьками та меншим братом, — каже Марія. — Щороку на свято одне і те ж — на столі холодець і олів'є, по телевізору — концерт. Мені нудно в такій обстановці. Та й свого хлопця не можу запросити, бо батьки в мене люди консервативні. У коханого така ж ситуація. Там батьки взагалі не вживають алкоголь і не палять.

Минулоріч Марія хотіла замовити столик за кілька днів до свята. Але виявилося, що все зайнято.

— Вирішили святкувати я з хлопцем, подруга зі своїм хлопцем, та її брат. Так прикро вийшло. Довелося до 12-ї ночі кожному сидіти з батьками. А після опівночі вийшли в центр міста, зустрілися гуртом. Але на холоді й морозі довго не погуляєш.

Цього року Марія Шевченко замовляє столик заздалегідь.

— Посидимо, послухаємо музику, потанцюємо з друзями. У багатьох закладах обіцяють цікаві розважальні програми. Молодість одна. По кілька сотень гривень із людини знайдемо. Щоб накрити новорічний стіл удома, треба витратити не менше.

Зараз ви читаєте новину «Стіл у ресторані замовляють заздалегідь». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути