четвер, 27 липня 2017 11:39

Кім Кардаш'ян втретє стане мамою

Кім Кардаш'ян втретє стане мамою
Кім Кардаш'ян і Каньє Вест Фото: Reuters

Західні ЗМІ повідомили, що в сімействі Кім Кардаш'ян і Каньє Веста очікується поповнення: пара знайшла сурогатну матір, яка виносить їм майбутню ддитину. Тепер же інсайдер запевняє, що дівчина, яка підписала з зірками відповідний договір, вже знаходиться на третьому місяці вагітності.

За припущеннями і наявними даними у західних ЗМІ, малюк з'явиться на світ у січні наступного року. Стверджують, що сурогатна мати дитини не вперше стає учасницею такої процедури. У неї ж був подібний досвід, що закінчився благополучно.

Кім і Каньє заплатили спеціальному агентству близько 70 тисяч доларів за надання послуг, а сурогатної матері вони будуть віддавати по чотири з половиною тисячі доларів кожен місяць протягом всієї вагітності. Якщо з нею щось трапиться, то знаменитості виплатять компенсацію в чотири тисячі доларів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Модель отримала форми, як у Кім Кардаш'ян за $ 470 тис.

"Каньє завжди хотів, щоб в їхній родині було п'ятеро або шестеро дітей, якби це якось могло залежати від нього. Після народження у нього і Кім другої ддитини, лікарі повідомили Кім, що їй не рекомендується більше вагітніти, оскільки це пов'язано з безліччю ризиків. Тому вона погодилася на сурогатне материнство ", - пояснив наміри знаменитостей джерело, наближене до пари.

Кім і Каньє виховують двох дітей.

Зараз ви читаєте новину «Кім Кардаш'ян втретє стане мамою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути