неділя, 23 липня 2017 12:37

Модель отримала форми, як у Кім Кардаш'ян за $470 тис.
8

Дженніфер Памполона
Дженніфер Памполона
Дженніфер Памполона
Кім Кардаш'ян
Кім Кардаш'ян

Зірка реаліті-шоу та колишня модель Versace Дженніфер Памполона витратила $470 тис. (£360 тис.) на фігуру, як у Кім Кардаш'ян.

Дженніфер зробила дві операції зі збільшення грудей, а також вдосконалила сідниці. Вісім лікарів відмовились мати справу з моделлю, адже вважали її занадто худою для тих форм, які вона хотіла. За їхніми словами перетворення були занадто небезпечними. За словами моделі, вона ладна була померти заради краси під ножем.

"Мої лікар запитали мене: "Чи боюсь я померти під час операції?". На мою думку, якщо це станеться, принаймні я помру гарною, - розповідає Памполона. - Я божеволію від своїх сідниць. Це почалося із 17-ти років. Я завжди була худорлявою, не такою, як більшість бразилійок, відомі формами. Люди завжди коментували моє тіло. Коли я зустрічалась з професійним футболістом, він жалівся: "У тебе немає великих сідниць. Ти занадто худа".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кім Кадаш'ян виставила на показ голі груди в ресторані

"Потім я стала одержима великими сідницями, я збилася з переліку ін'єкцій, які робила заради їхнього збільшення. Це більше 10 уколів. Я нарешті отримала свої сідниці, схожі на ті, що має Кім Кардаш'ян. Тепер вони дуже гарні. Я їх порівнюю з її сідницями, тому що вони великі і неймовірні. Я витратила багато грошей, щоб стати Дженніфер Памплоною, але я відчуваю, що це більше інвестиція, я стану відоміша, ніж Кім Кардаш'ян", - додає новоспечена зірка.

Першу операцію Дженніфер зробила у 17 років - вона збільшила груди і продовжила змінювати зовнішність, доки не зустріла бразилійську "ляльку Кена".

"Усі мені говорили, що мені не потрібні більші сідниці, але я не зупинюсь, доки не виглядатиму, як мені хочеться. Раніше я дивилась у дзеркало і все, про що могла думати, це те, що хочу більші сідниці. Тепер я значно щасливіша, тому що зробила операцію, яка змінила моє життя і допомогла мені подолати депресію. Тепер я почуваю себе неймовірно. Моя мати не розмовляла зі мною, коли побачила мої сідниці, а потім заплакала, коли побачила сліди від ін'єкцій і вона не розуміла, чому це і є причиною мої слави. Люди думають, що я дурна, але багато чого досягла. Я народилась у бідному бразильському селищі, але мені вдалося вступити до однієї з найліпших акторських шкіл у Нью-Йорку. Я хороша людина, підтримую сім'ю, благодійність, не п'ю алкоголю і не вживаю наркотиків", - сказала Памплона.

Кім Кардаш'ян відпочила у Мексиці, де засвітила оголена сідниці. Фото без фотошопу розлетілись по таблоїдам і викликали негативну реакцію у фанатів зірки. Від неї відписались 100 тис. фанатів.

Зараз ви читаєте новину «Модель отримала форми, як у Кім Кардаш'ян за $470 тис.». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути