понеділок, 22 лютого 2016 10:41

Кайлі Міноуг офіційно заручена з молодим бойфрендом

Кайлі Міноуг офіційно заручена з молодим бойфрендом
Reuters

Нещодавно заговорили про заручини 47-річної австралійської співачки Кайлі Міноуг і 28-річного британського актора Джошуа Сасса. Сьогодні представники пари підтвердили чутки.

Повідомлення відповідного змісту з'явилося в газеті Saturday's Daily Telegraph:

"Містер Дж. С. Сасс, син покійного Домініка Сасса і Мері Хілл (уродженої Макколей), з Херефордшира, і міс К. Е. Міноуг, старша дочка Рональда і Керол Міноуг з Мельбурна, Австралія, оголосили про свої заручини".

Додамо, що майбутнє весілля стане першим в житті обох закоханих. Напередодні Сасс сам повідомив журналістам звістку про заручини, а потім пожартував, що тепер у нього не буде проблем з проходом на закриті зіркові вечірки.

А на початку року уважні журналісти розгледіли на фотографії з Кайлі обручку з діамантом на безіменному пальці. Знаменитість продемонструвала ювелірну прикрасу на церемонії вручення премії NME Awards.

Сасс і Міноуг познайомилися влітку минулого року на знімальному майданчику комедійного телевізійного серіалу "Галавант" (Galavant). В інтерв'ю Джошуа розповідав, що на той момент він і гадки не мав про те, що Міноуг всесвітньо відома зірка.

Зараз ви читаєте новину «Кайлі Міноуг офіційно заручена з молодим бойфрендом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути