Ексклюзиви
понеділок, 24 червня 2024 15:29

На війні загинув хореограф, який працював з Іриною Білик
7

Антон Смецький загинув на фронті
Фото: facebook.com/Anton.Smeckoj
Антон Смецький загинув на фронті
Антон Смецький загинув на фронті
Антон Смецький загинув на фронті
Антон Смецький загинув на фронті

Український хореограф Антон Смецький загинув на війні.

Про трагічну звістку повідомила представниця Корпусу Військових Капеланів ХСП Оксана Мищишин у Facebook. Причину смерті не називають, але відомо, що чоловік перебував на фронті і служив сапером.

"Я казала йому, що напевно без нього перемога не прийде… Коли він їхав набирати собі команду, то порадила сказати, що все буде вибухати, а москалі бігати і суєтитися, - все, як хлопці люблять… І він ніколи не жалівся. А єдине величезне бажання було - побачитися з жінкою і дитиною. Він як падаюча палаюча зірка на темному непроглядному небі людського болю осяював усе своїм життям до останнього моменту і подиху. Вічна памʼять герою Антону Смецькому", - написала Оксана.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вандали сплюндрували могили "Да Вінчі", "Джуса" та Петриченка у Києві

До повномасштабного вторгнення Антон Смецький працював з українськими зірками. Він ставив постановки для Ірини Білик та Дмитра Коляденка.

На початку війни чоловік приєднався до лав Київської тероборони. Пізніше перейшов до складу 116-ї окремої механізованої бригади, де служив сапером. Бойові завдання Антон виконував у Запорізькій області.

У вересні 2023 року захисник підірвався на міні в районі Роботиного під час штурму. Він пройшов тривалу реабілітацію та протезування. Після одужання Смецький повернувся на фронт.

На фронті загинула українська військовослужбовиця, а раніше - художниця з костюмів і стилістка на телебаченні та в кіно Шура "Ялта" Рязанцева. Про втрату повідомила її сестра Валерія Рязанцева. 2 червня, Шурі Рязанцевій виповнилося 40 років. Вона народилася у Криму. Працювала стилісткою і художницею з костюмів.

Зараз ви читаєте новину «На війні загинув хореограф, який працював з Іриною Білик». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути