пʼятниця, 21 липня 2017 15:28

Відомий комік вперше стане батьком
7

Фото: Прес-служба

Зірка серіалу "Пацики" Руслан Ханумак і журналістка Аліна Шаманська очікують на появу первістка.

Пара познайомилася на зйомках проекту "55 за 5" телеканалу ICTV. У ньому відомі особистості за 5 хвилин відповідають на 55 гострих запитань ведучої.

"Аліна зателефонувала і запропонувала взяти участь у зйомках її авторського проекту, – розповів Руслан. – Я ще довго думав, адже в той день у мене були інші зйомки. Але все склалося. Ми зустрілися, після чого все і закрутилося".

За словами актора, для нього це була любов з першого погляду.

Автор: Прес-служба
 

"Хоч спочатку я цього і не зрозумів – після зйомок пішов геть і все. А вже через годину зателефонував своєму найкращому другові і сказав: "Мені здається, у мене щось йокнуло. І якщо ми зустрінемося з цією дівчиною ще раз, все може бути серйозно". Через тиждень ми почали спілкуватися. Я місяць її завойовував. У Алінки мені все сподобалося. Як вона працює, її мініатюрна краса. А коли ми ближче познайомилися, виявилося, що вона ще дуже мудра і неконфліктна людина".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "У Гонконзі на смітниках лежать дорогі ключки для гольфу", - комік Руслан Ханумак про нове тревел-шоу

Новина про вагітність дружини не стала для Руслана повною несподіванкою.

"Ми планували дитину. Одразу вирішили, що хочемо хлопчика, і я вдячний Богу, що у нас все вийшло з першого разу, – коментує комік. – Тепер у мене з'явилося відчуття очікування. Неначе хтось з хвилини на хвилину має прийти".

Автор: Прес-служба
 

Народжувати пара вирішила в Україні в одному з пологових будинків Києва.

"Ми вибрали пологовий будинок, лікаря, навіть палату забронювали. А потім виявилося, що в ньому відбудеться ремонт. Нас ввічливо попросили знайти інший. В цей же день нам сказали, що з 1 серпня нам потрібно звільнити квартиру, яку ми винаймаємо. Отримали прикольну проблемку. Тепер шукаємо квартиру під пологовий будинок.

Не хочу бути на пологах, але Алінка просить. Не те, щоби я боявся. Звісно, підтримаю її на переймах. Але коли почнеться процес, вийду з кабінету. Краще Артурчика за дверима почекаю. Ім'я майбутньому сину я придумав. Воно мені страшенно подобається. З дитинства мріяв, щоб так звали мого сина".

Зараз ви читаєте новину «Відомий комік вперше стане батьком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути