понеділок, 30 січня 2017 16:56

"У Гонконзі на смітниках лежать дорогі ключки для гольфу", - комік Руслан Ханумак про нове тревел-шоу

Автор: Прес-служба
 

Незабаром в ефір вийде нове тревел-шоу "Особливості національної роботи". Одним із ведучих став комік і актор Руслан Ханумак.

Автор проекту - компанія Mamas Production. Двоє ведучих програми на собі спробували екзотичні професії азійських країн. За правилами, зароблені гроші мали використати на місцеві розваги.

Про незвичну подорож на 2 місяці і складнощі Азії розповів ведучий Руслан Ханумак.

Чим тебе зацікавив проект?

Я все життя мріяв подорожувати. У мене завжди багато роботи, тому мало куди виїжджав. Максимум - Туреччина, Єгипет, але це ж не подорожі, а відпочинок. Була мрія - поїхати подивитися світ. З програмою у мене це вийшло. Тільки подивився не світ, а Азію. Цього цілком вистачило для того, щоб після прильоту додому сказати: "Більше я в Азію ні ногою. Це була жесть".

Автор: Прес-служба
 

По-перше, там люди не живуть, а виживають. По-друге - спочатку я боявся, остерігався всього цього. Ця жахлива індустрія мене вводила в депресію. Але потім, коли зрозумів, що виходу немає, почав жити так само, як ці люди.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як роблять папір з екскрементів слона - покажуть у новому тревел-шоу

Де побував?

Довелося побувати в Індії - Мумбаї, Джайпур, в Камбоджі - міста Чіанг Рай і Чіанг Май, Південній Кореї. Хотіли поїхати в Північну Корею, але нас не пустили. Ми ризикнули, поїхали. Нас зупинили, сказали: "Ще один крок, і ми будемо стріляти". Спасибі перекладачеві, який нам все це переклав.

Які були роботи?

Працював сміттярем-асенізатором в Гонконзі. Це один з найрозвинутіших регіонів у світі. Кожна п'ята машина там Ролс Ройс.

Коли я побачив, що люди викидають, очі круглими стали. Наприклад, у них шалено розвинений гольф. Це національний вид спорту. На смітниках лежать дорогі ключки для гольфу, цілі комплекти, навіть не розгорнуті. Питаю: "Як це викинули?" Кажуть: "Це викинув один дідок. Йому подарували ключки, а у нього вже є комплект. Він вирішив, що воно йому не треба і приніс сюди".

Автор: Прес-служба
 

Ще я був будівельником Великої Китайської стіни. Там уже протягом 90 років ведуться будівельні роботи.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Встановили, де живуть найбільш позитивні люди

Що здивувало в місцевому побуті?

Відсутність манікюру у чоловіків в Камбоджі за наявності не нігтів, а кігтів. Чоловіки там носять кігті приблизно п'ять сантиметрів завдовжки. Вони їх носять, щоб показати іншим людям, що вони не працюють чорноробами. Наприклад, професія таксиста вважається хорошою. Мені це сказала людина з довгими нігтями, яка працювала на будівництві. Повна нелогічність.

Вразили нетрі в Індії, які називаються Дхараві. У них живе 1 мільйон чоловік за межею бідності. У них немає нічого. 12 осіб в сім'ї і живуть в коробці 3 на 5 метрів, сплять пазлами. Працюють там же, в цехах з виробництва одягу. Хлопці в трусах роблять речі за 1 долар на день.

Зараз ви читаєте новину «"У Гонконзі на смітниках лежать дорогі ключки для гольфу", - комік Руслан Ханумак про нове тревел-шоу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути