четвер, 26 січня 2017 14:26

Як роблять папір з екскрементів слона - покажуть у новому тревел-шоу
10

Фото: Прес-служба ICTV

4 лютого відбудеться прем'єра нового тревел-шоу "Особливості національної роботи". Незвичайні професії Азії на себе приміряли коміки Руслан Ханумак і Андрій Зрожевський.

Прем'єру покажуть на телеканалі ICTV.

Ведучі нової програми відвідали Індію, Камбоджу, Південну Корею і Китай. Руслану Ханумаку і Андрію Зрожевському довелося доглянути за крокодилом, зловити сарану, зібрати слонячі екскременти, відремонтувати Велику Китайську стіну і багато іншого.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дмитро Комаров розповів, як навчитися недорого літати

"З цієї подорожі я повернувся з двома, повністю заповненими документами - це закордонний паспорт і трудова книжка, - каже ведучий Руслан Ханумак. - Довелося працювати більш ніж на 20 роботах - причому таких, які ще півроку тому я не міг навіть уявити. Я був будівельником Великої Китайської стіни, працював сміттярем-асенізатором в Гонконзі, по вісім годин збирав рис, а ще - робив папір з екскрементів слона. Причому брехати або просто робити вигляд, що ти працюєш, не можна було - доводилося дійсно братися за роботу в повну силу".

Зараз ви читаєте новину «Як роблять папір з екскрементів слона - покажуть у новому тревел-шоу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі