середа, 25 січня 2017 12:24

Встановили, де живуть найбільш позитивні люди

Встановили, де живуть найбільш позитивні люди

Найбільш усміхнені та позитивно налаштовані люди живуть у США та країнах Європейського Союзу.

До такого висновку прийшли американські психологи, повідомляє vladtime. У ході дослідження вони проаналізували більш як 5 тис. фотознімків. Люди на світлинах проживали у 35 державах світу.

Науковці виявили найбільше людей із широкою посмішкою в американців та європейців. На другому і третьому місцях опинилися жителі Японії та Китаю.

Психологи з США розповіли, що залежно від місця проживання і традицій, кожна нація сприймає сміх і навіть просто легку посмішку по-різному. В одних державах сміх - норма, а в інших - непристойність.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Виявили ознаки справжнього кохання

Гарвардські науковці встановили, що позитив допомагає продовжити життя. Результати свого дослідження вони опублікували у виданні American Journal of Epidemiology. Медики з'ясували, що жінок-оптимісток на 52% нижчий ризик смерті від інфекції, на 39% - від інсульту, на 38% - від серцевих або респіраторних захворювань, на 16% - від раку.

The Courier повідомляє, що при зіткненні з життєвими труднощами оптимісти використовують більш здорові методи для залагодження ситуації. Такі дані показали результати понад 50 досліджень.

Розлучення негативно впливає на здоров'я жінок. Розірвання шлюбу завдає як психологічних, так і фізичних проблем зі самопочуттям. Розлучені жінки частіше піддаються стресам.
Зараз ви читаєте новину «Встановили, де живуть найбільш позитивні люди». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути