середа, 20 січня 2021 13:30

"Грали з донькою в хокей": як ведучий відзначив день народження
6

Телеведучий Святослав Гринчук 16 січня відзначив 36-річчя. Чоловік відгуляв день народження з дружиною Христиною і донькою 3-річною Дзвінкою.

"Святкував тільки з родиною через локдаун. Головна атракція дня народження - це погода. Ми вибрались на санки, ще в хокей грали з донькою. Дружина подарувала надпотужний power bank та настільну гру - домашній аерохокей. Ми майже цілий день провели на вулиці. Попри -19°С, нам було весело, хоч і морозно. А ввечері Дзвінка заспівала мені Happy birthday to you та задувала свічки", - сказав ведучий і додав, що його донька любить задувати свічки на торті і робить це на всі дні народження у їхній сім'ї.

Несподіваним для Гринчука стало привітання від доцента кафедри радіомовлення і телебачення Андрія Юраша. Він викладав у Гринчука під час навчання у Львівському національному університеті ім. Івана Франка.

Ведучий розповів, як відзначив день народження
Фото: надане пресслужбою каналу "1+1"
Ведучий розповів, як відзначив день народження
Ведучий розповів, як відзначив день народження
Ведучий розповів, як відзначив день народження
Ведучий розповів, як відзначив день народження

"У талановитого журналіста і колись одного з моїх найбільш яскравих студентів Святослава Гринчука - день народження. Святославе, тобі дуже багато дано, ти як був студентом, як став вже професійним журналістом, завжди досягав багато чого. Бажаю скористатися максимально всіма тими дарами, які тобі визначені долею. Будь щасливим, переможним в усьому та завжди таким, на якого будуть всі рівнятися і казати: "Ми горді з того, що знаємо Святослава Гринчука", - написав викладач у мережі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гордєєв, Гринчук, Вітвіцька і Преподобний показали Україну в Голлівуді

Колеги по ТСН - Марічка Падалко, Лідія Таран, Соломія Вітвіцька, актор і продюсер Юрій Горбунов, ведучі "Сніданок. Вихідний" Валентина Хамайко та Олександр Попов теж висловили привітання в соцмережах. Ведучі "Сніданок з 1+1" - Неля Шовкопляс, Єгор Гордєєв, Людмила Барбір, Руслан Сенічкін - зазначили, що для Гринчука готують сюрприз.

23 жовтня доньці ведучого "ТСН" на "1+1" Святослава Гринчука Дзвінці виповнилось 3 роки. З цією нагоди ведучий влаштував разом зі своєю дружиною Христиною маленькій іменинниці фотосесію. Молода сім'я гармонійно виглядала разом в одязі з жовтими елементами, що спеціально дібрали до фотосету. Як каже Святослав, донька давно вже мріяла про свій день народження і уявляла, яким він буде.

Зараз ви читаєте новину «"Грали з донькою в хокей": як ведучий відзначив день народження». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути