вівторок, 17 січня 2012 16:23

"Холостяк" відбив дружину у Кривошапка

"Холостяк" відбив дружину у Кривошапка

Кажуть що, хореограф 31-річна Тетяна Денисова зустрічається з телеведучим, чемпіоном світу з латинських танців Максимом Чмерковським, 31 рік. За чутками, через неї він часто прилітає у Київ зі Штатів, де живе 15 років. В Україні став відомий після зйомок у проекті "Холостяк".

"Кому ж він може не подобатись? Звичайно, я пішла б на побачення з таким чоловіком", - Тетяна не спростовує свої стосунки з Максимом. Знайомі пари кажуть, що часто бачать їх разом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кривошапко і Денисова розійшлися

"Вони разом беруть участь у зйомках програми "Куб". У перервах усамітнюються разом у гримерці. Як тільки закінчуємо знімати програму, Максим йде до Тані за лаштунки, - каже колега Денисової. - Сама бачила, як він цілував її у щоку, шепотів щось на вухо, а Таня посміхалася у відповідь. Гарно виглядають разом. Таня йому підходить по віку і за темпераметром. Вони й раніше подобались один одному".

Познайомились на зйомках кастингів "Танцюють всі!" у Ялті. Але тоді Таня нікого не хотіла бачити біля себе, бо любила Сашу Кривошапка. Торік у жовтні Тетяна подала на розлучення зі співаком Олександром Кривошапком, 19 років.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тетяна Денисова постійно пише смс Олександру Кривошапку

"Про роман з Сашою я шкодую, - каже Денисова. - Це не доля, а випробування, яке я повинна пройти, щоб інакше подивитись на світ, на себе і стати розсудливою. Зараз ми з Сашею не спілкуємося. Хочу вивести із зап'ястя татуювання з датою його народження".

Тетяна має 2-річного сина Лева від першого шлюбу з повітряним акробатом Іллею Страховим.

Зараз ви читаєте новину «"Холостяк" відбив дружину у Кривошапка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути