субота, 03 вересня 2011 13:10

Кривошапко шльопає Денисову по губах за матюки

Учаснику шоу "Х-фактор" Олександру Кривошапку не подобаються дівчата, які матюкаються.

"Неважливо бути розумною і вченою, але розумовий потенціал дуже важлива річ. Бо я відчуваю естетичне розчарування, коли дівчина каже мені: "шо", "нє", "б...ь". Коли дівчина матюкається або неграмотно розмовляє, для мене це все. Але хоч якась зовнішність обов'язково має бути і вона грає свою роль", - поділився з Gazeta.ua співак, який сам часто матюкається.

"Для мене мат - це невід'ємна частина речення. Як кажуть із пісні слів не викинеш. Візьміть слово "б...ь". Скільки в ньому емоцій, фарб і скільки відображається сили. Наприклад, впала чашка і ти кажеш "б...ь". Скільки емоцій в цьому. Бо це була твоя улюблена чашка із улюбленого сервізу, який тобі подарував дядя Стьопа. А тут вона побилась. Але коли матюки каже дівчина, тонка і ніжна істота, в красивій сукні на підборах, це не то. А коли це каже такий некрасивий, небритий чоловік, як я, в шкіряній куртці і обосраних кедах, то це друге діло", - зізнався Кривошапко.

В його дружини, хореографа Тетяни Денисової, нема виходу, як змиритися з такою звичкою чоловіка.

"Якщо в мене поганий настрій і мат — невід'ємна частина лексикону, то вона не проти мату. Бо для мене це засіб передачі інформації. Але коли Таня матюкається, я шльопаю її по губах. Виховання!", - зізнався Олександр.

Також співаку не подобаються нафарбовані дівчата.

"Не люблю великої кількості макіяжу, коротких спідниць і шортів та глибокі декольте. Мені не подобається, коли дівчина підносить себе як "секс" першочергово. Дівчина — це закритість і таємниця, а не еротика. І коли я бачу перед собою дівчину, у якої стирчать груди третього розміру, мініспідниця ледве доходить до лобка, а манікюр-педикюр якийсь зухвалий, для мене це гидко. І терпіти не можу панчохи в сіточку. В такому можна тільки в стриптиз клуб ходити", - підкреслив Кривошапко.

Зараз ви читаєте новину «Кривошапко шльопає Денисову по губах за матюки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

38

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути