середа, 21 вересня 2011 12:09

Денисова не хоче, аби Кривошапко перетворився на чергового Білана або Баскова

Денисова не хоче, аби Кривошапко перетворився на чергового Білана або Баскова

Суддя українського шоу "Танцюють всі!", танцівниця, затребуваний хореограф і телевізійний режисер Тетяна Денисова зізналася, що поза сценою і камер вона - класична жінка і хранителька домашнього вогнища.

"... Можу бути господинею, музою. У сім'ї я вмію звеличувати чоловіка, бути музою, щоб він відчував себе главою", - розповіла Тетяна Денисова в інтерв'ю журналу "Добрые советы".

Нагадаємо, в травні 2011 року Тетяна вийшла заміж за фіналіста першого сезону вокального шоу "Х-фактор" Олександра Кривошапко.

До речі, рішення про одруження вони прийняли в перші дні роману.

"Саша - справжній романтик, тому, звичайно, пропозицію мені він зробив дуже красиво. А от весілля у нас була скромним - ніяких журналістів, ніякого пафосу, просто невелика кількість рідних і близьких зібралася ", - згадує теледіва.

За її словами, на момент знайомства з Сашею вона була в розлученні вже рік.

"Раніше я навмисне відмовлялася від інтерв'ю і виходів на публіку, мені це не потрібно. І відповідно, про моє особисте життя ніхто нічого не знав. З появою Саші, молодого артиста, мені довелося, на догоду йому, не ігнорувати подібні пропозиції заради кар'єри", - поділилася Тетяна Денисова.

Тепер на її руці витатуйована дата народження Сашка, на його зап'ясті - її. Так вони вирішили увічнити своє кохання.

"... Перебуваючи на людях, ми часто обнімаємося, цілуємося, тримаємося за руки - я думаю таким чином ми ніби захищаємо себе від впливу інших людей", - каже хореограф.

А от свої стосунки з новою свекрухою Тетяна прокоментувала так: "Я одна з найбільш лояльних невісток, яку свекруха може тільки уявити. У мене безмежне терпіння і чудове виховання. Я завжди знайду компроміс".

На телебаченні і на сцені Тетяна завжди допомагає своєму 19-річному чоловікові, дає конкретні поради.

"Стежу за тим, щоб Кривошапко не перетворився на чергового Білана або Баскова ... Саша настільки епатажний і гарячий! Я насилу стримую цей ураган. Без моєї розсудливості йому було б складніше", - не приховує зірка.

Тетяна Денисова не тільки щаслива дружина, але й мати. Від першого шлюбу з акробатом Іллею Страховим у неї залишився син Лев.

"Як для мами, мій син для мене - найкращий. Багато подорожує, спілкується з людьми, дуже активний. З ним займаються педагоги і репетитори - знайомлять з мовами та музикою. Більше того, у свої 2,5 роки він вже ходить в розвиваючу школу! Загалом він у мене молодець! - усміхається Тетяна Денисова. - Лев з перших місяців життя перебуває серед артистів, знає, що таке сцена не з чуток. Мій син дуже артистичний! Вміє дуже театрально зітхати, талановито ображатися ... Актор!".

Зараз ви читаєте новину «Денисова не хоче, аби Кривошапко перетворився на чергового Білана або Баскова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути