вівторок, 17 травня 2011 07:15

Переможець "Танцюють всі-3" купує квартиру

Автор: фото: Юрій Іванов
  Олександр Геращенко із полтавського міста Хорол показує елементи хіп-хопу в танцювальному залі Полтави. Хлопець переміг у проекті ”Танцюють всі-3”
Олександр Геращенко із полтавського міста Хорол показує елементи хіп-хопу в танцювальному залі Полтави. Хлопець переміг у проекті ”Танцюють всі-3”

22-річний Олександр Геращенко із міста Хорол на Полтавщині переміг у проекті "Танцюють всі-3". Виграв 350 тис. грн та поїздку до Америки. Приїхав у Полтаву на свій майстер-клас.

У танцювальному залі зібралися зо 20 юнаків та дівчат. Олександр показує елементи хіп-хопу. З його обличчя стікає піт. Картата сорочка — мокра.

— Останнім часом живу в поїзді. Дома майже не буваю. Проїхався по всій Україні з туром.

Минулого тижня Олександр Геращенко повернувся з Америки.

— Поїздка тривала 23 дні. У нью-йоркському "Бродвей данс центрі" вчилися у кращих хореографів світу. Мав з англійським проблеми. Доки вивчав у школі, то все було добре. А потім за танцями стало ніколи.

Аби свого добитися на проекті, пахав, як коняка. Перший рік потрапив у сотню кращих танцюристів. Але будь-що хотів перемогти. Приходив у танцзал о восьмій ранку та йшов уночі. Бувало, грошей не вистачало навіть на їжу, бо останні копійки віддавав за танцювальні майстер-класи. Щоб попасти на заняття танцюриста Дена Мірґоязова, два дні не їв та ночував у Дніпропетровську на вокзалі. Я здвинутий на танцях. Як тільки чую музику, зразу починаю танцювати. На мене інколи дивляться, як на ненормального.

Олександр Геращенко дає майстер-класи у Харкові, Донецьку, Дніпропетровську, Києві, Рівному. Година занять коштує 100 грн. Виграні гроші він поки що не витрачав. Хоче зробити операцію матері Валентині Миколаївні на нозі. Вона на пенсії з інвалідності.

— Ще хочу купити двокімнатну квартиру в центрі Полтави і відкрити танцювальну студію.

Зараз ви читаєте новину «Переможець "Танцюють всі-3" купує квартиру». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути