понеділок, 21 листопада 2011 15:51

Кривошапко і Денисова розійшлися

Кривошапко і Денисова розійшлися

Один з учасників шоу "Х-фактор" 19-річний Олександр Кривошапко та хореограф 32-річна Тетяна Денисова розійшлися.

Про це стало відомо з російської програми "Детали. Новейшая история".

"Це правда. Ми з Танею вже три місяці як не живемо разом. Я зняв собі іншу квартиру. Звичайно, рік — це дуже маленький термін, але мені здається, що при нашому з Танею темпераменті та пристрастності цей рік можна рахувати за п'ять. Але зрозумійте, почуття залишились ті ж - і пристрасть, і ніжність. Я не розлюбив її. Але окрім тих позитивних факторів, є ті, які обтяжують моє та її життя. Дуже важко жити двом однаковим людям, двом істерикам, психам, які навіть не можуть знаходитися ні поряд, ні окремо. Тому ми розійшлись", - написав Кривошапко у своєму "Facebook".

Зараз співак перебуває на зйомках національного мюзиклу в Казахстані. Туди Кривошапка запросив президент країни Нурсултан Назарбаєв.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Денисова не хоче, аби Кривошапко перетворився на чергового Білана або Баскова

Денисова та Кривошапко одружилися в травні цього року. Згодом повінчалися у Фороській церкві в Криму. До того більше як півроку жили в цивільному шлюбі. Після одруження Тетяна взяла прізвище чоловіка. Пара планувала переїхати жити до Італії.

На людях вони завжди цілувалися і розповідали, як люблять одне одного. Але останні три-чотири місяці разом на публіці не з'являлися.

Олександра часто помічали в товаристві інших дівчат.

Для Денисової це другий шлюб. Від першого із акробатом Іллею Страховим вона виховує 3-річного сина Лева. Перший шлюб протримався рік.

Зараз ви читаєте новину «Кривошапко і Денисова розійшлися ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути