пʼятниця, 11 лютого 2011 17:27

Кривошапко закрутив роман зі старшою на 12 років жінкою (ФОТО)

19-річний фіналіст шоу "Х-фактор" Олександр Кривошапко вже два місяці зустрічається із суддею проекту "Танцюють всі" і креативним продюсером "Х-фактор" 31-річною Тетяною Денисовою.

Про це він розповів в інтерв'ю Gazeta.ua.

"Наші стосунки почались на фіналі шоу. Тому те, що я не виграв "Х-фактор", мені вже було просто фіолетово. Тим більше, я знав, що не виграю, хоч мав гігантську підтримку. По-перше, я ще зовсім зелений, а по-друге, хлопчика повернули після вильоту. Мене ж потім заклювали б. Я навіть дуже радий, що на мені не висить клеймо головного співака країни. 2 млн грн - це всього 200 тис. євро. Ці гроші можна заробити при грамотному підході. А я отримав свої 2 млн грн. Це мої фанати", - наголосив співак.

Кривошапко підтвердив, що зараз вони із Танею живуть в цивільному шлюбі.

"Я б не тратив час на стосунки, якби вони були просто так. Ну, і що що у нас 12 років різниця у віці. Ми зараз живемо з Танею. Я знайомий із її батьками, вона з моїми. Я прекрасно ставлюсь до її дворічного сина Льва", - підкреслив він.

"Не хотів приховувати ці стосунки. От, наприклад, ми вийшли в якусь кафешку, десь погуляли і хтось побачив. Все одно всі про все дізналися б. А так я сам виклав фотки "ВКонтакті", щоб люди за мене пораділи. Типу, о в мене все так класно. І що я отримав: "Піар, як так можна. Фу! Ти козел!". Я навіть не очікував такої реакції. Так і не зрозумів, чому люди так повелися", - зізнався Кривошапка.

Зазначимо, Тетяна Денисова виховує 2-річного сина Льва від попереднього шлюбу із акробатом Іллею.

Зараз ви читаєте новину «Кривошапко закрутив роман зі старшою на 12 років жінкою (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

11

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути