понеділок, 01 лютого 2016 13:00

Дзідзьо став членом журі шоу "Україна має талант. діти "

Автор: Прес-служба
 

Дитячий сезон шоу телеканалу СТБ "Україна має талант" вийде в ефір з оновленим складом журі: до суддів проекту приєднався популярний український співак і лідер однойменного групи DZIDZIO.

"Перший знімальний день кастингів показав, що ми прийняли абсолютно вірне рішення - Дзідзьо прекрасно справляється з обов'язками члена журі, - розповідає Оксана Болкун, керівник ТО телеканалу СТБ, яке займається виробництвом шоу. - Він має рідкісні й дуже цінні для нас якості - незважаючи на життєвий досвід дорослої людини, в ньому збереглося відкрите і щире сприйняття навколишнього світу, яке притаманне дітям, що дозволяє Дзідзьо швидко знаходити спільну мову навіть з наймолодшими учасниками".

Дзідзьо зазначив, що він радий попрацювати в новому для себе проекті з досвідченими колегами: "Хочу сказати велике спасибі Ігорю Кондратюку та Славі Фроловій, за те, що вони мені допомогли так легко і швидко влитися в їх колектив Я дуже люблю дітей і впевнений, що до них треба ставитися так само, як до дорослих. Зовсім маленькі дітки знаходяться на якійсь своїй, особливій ​​"хвилі", мені дуже цікаво слухати, що вони говорять і спостерігати за ними. Зараз я багато чому вчуся у своїх колег і наших конкурсантів", - розповів артист.

Зараз ви читаєте новину «Дзідзьо став членом журі шоу "Україна має талант. діти "». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути